joi, 11 noiembrie 2010

Tineretul PSD-ist, este in pas cu moda

Aflat pe podiumul festivalului de moda: Alexandria 2010, desfasurat sub inaltul patronaj al principelui de Teleorman: Liviu fon Dragnea, si beneficiind de sponsorizarea generoasa tot a maestrului de ceremonii Dragnea, sa revin, asadar aflat pe podium, Robert Confort Negoita, a fost senzatia galei, prezentand uniforma barbateasca a TSD pentru anul 2011:


Adaptat ultimelor tendinte din "feshion", costumul are doua componente distincte: partea artistica debordeaza de accesorii bizare, sapca tip Mao purtata de Victor Poanta, a fost inlocuita cu un capison floral iar pe umarul drept curg petale ce aduc aminte de Roma antica si cezarii sai. In partea stanga a fost stilizata o inima care bate pentru poporul roman, adanc incercat. Deci un amestec de aristocratie cu modestia unor lideri aflati mereu in contact direct cu nevoile lor (ale alegatorilor, bineinteles...). Componenta practica este si cea mai revolutionara! Daca intre picioare se adreseaza majoritatii (nu se poate aproxima cat de mare) membrilor TSD, surpriza vine de la mana dreapta. La cererea presedintelui TSD, Nicusor Banicioiu, cunoscut in lumea damelor de consumatie si sub porecla de "Laba", a fost introdusa acea manusa din catifea foarte fina. Astfel va fi satisfacut si grupul: "Onanistii anonimi din PSD", neglijati pana acum, dar cu o mare influenta in partid. Costumul va fi purtat la toate festivitatile, congresele, scolile de iarna/vara si va fi apretat special pentru "Miss TSD". Adrianal Nastase, a facut furori in sala, purtand un asfel de costum, personalizat special pentru el, cu un orificiu ca o fanta de lumina, in dreptul poponetului.

P.S. La festival a fost prezent din partea PNL, fostul ministru al muncii din guvernul liberal, Paul Păcuraru. Acesta, foarte placut surprins de costum, a solicitat detalii despre modul de folosire al manecii drepte...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu