miercuri, 8 decembrie 2010

Din bube ,mucegaiuri si noroi...

Cu dedicatie pentru toti fanii si fanele barbatului fatal, Muuuuiiiircea Badea! Asa arata Mitocanul nemachiat! "Macio" nu?




Muircea, cam de mult nu ai mai dat de padure, sau nici nu stii cum arata? .
Run Badea, run!

P.S. Multumesc Lucian (oricine ai fi) pentru pont. Sper ca nu te-am dezamagit.

11 comentarii:

  1. gasesc ca toate cuvintele cheie (etichete) i se potrivesc dar nu sunt suficiente.

    RăspundețiȘtergere
  2. what the fuck? muircea sufera cumva de ciuma bubonica? ca are prea multe bube pe fata si in cap....se pare ca ciuma i-a afectat si creierul ala neted...

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne!!!! da ce lipsa de p..da are asta!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa nu fim rai, macar sa arate asa sau macar ca Ciuvica sau Radu Tudor...hai poate si cu Dana a lu Grecu...dar macar sa spuna frate ceva inteligent, sa ramai cu ceva bun, sa-i indemne pe tineri si copii sa citeasca o carte, sa-si dezvolte intelectu sa n-ajunga ca el, sa foloseasca cardurile, sa stie sa faca un transfer bancar, sa-si puna cauciucuri de iarna, iarna :D Cred ca Bruma ii da pussy cu portia ca ea e implicata in tot felu de campanii de tinut regim :)))))) Cred ca a exagerat aici.

    RăspundețiȘtergere
  5. coae, esti nitel idiot.. :) Da' nu stau eo sa mor de grija ta...

    RăspundețiȘtergere
  6. omg, ti-ai facut azi 10% din traficul pe care l-ai avut vreodata! CE TAREE! Sunt tot eo, ala de mai 'nainte. O sa-ti zic si de ce esti idiot, da nu acuma. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu iti multumesc pentru ajutor. Lumea trebuie sa stie cine este acest maimutoi si sa-l vada asa cum este de fapt. Un putoi aflat la maturitate, dar care are cosuri pe fata si rahat la gura. Scuze ca m-am aprins prea tare, dar chiar am obosit sa-l vad pe acest lingator de cur Felixian cum le stie el pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce ma mira, este faptul ca in poze e cam alb la fata. In realitate(am stat la doi metri de el), e mai bronzat asa, a la Jamaica.

    RăspundețiȘtergere
  9. Esti cam ipocrit, nu crezi? In momentul in care razi de fizicul sau fata uni om, nu esti mitocan nu? PS: Esti indragostit in secret de Mircea Badea?

    RăspundețiȘtergere
  10. Bai, tu si cu cei trei prosti care iti canta in struna si se impauneaza ca sunt inteleptii pizdii, va fut direct in gura. Cred ca astia trei sunteti intregul "cerc de intelectuali cu opinie" cum va place sa va credeti, desi nici pe departe nu sunteti. Mars

    RăspundețiȘtergere