joi, 4 noiembrie 2010

Mircea Badea are silicoane in pectorali !

Daca cineva isi inchipuia ca Muircea Badea va aparea cu vechiul "luc", la mitingul cu protest spontan, organizat de el si W. Ciutacu in fata CNA, ei bine s-a inselat!
Pentru a-si impresiona milioanele de fani, care vor fi prezente la aceasta manifestatie, baditza Badea si-a impus un regim spartano-cretino-mesoponitan, foarte dur (in cur), pentru dezvoltarea musculaturii. De la expunerea orificiului anal procedeului folosit in Asia antica, intitulat: "impingerea lutului la deal", cu un expert adus de Radu Mazare din Papua Noua Guinee, somnul in cocina, alaturi de porci, uns cu mocirla aferenta:


Si pana la implantul de silicoane in pectorali!
Rezultatul? Muircea si-a transformat corpul intr-o "fortareaţa" impenetrabila (cu 2 mici exceptii), avand o dezvoltare musculara absolut senzationala!


Ferindu-se de indiscretiile presei, nenea Muircea, s-a antrenat intr-o sala de "fitnis" privata, pazit de 2 "bodiguarzi". Numai ca nimeni nu scapa de "paparaţi-ul" nostru! Cu mari eforturi, si folosind tehnica de ultima generatie, el a reusit sa-l surprinda in 2 ipostaze elocvente: sus, in timpul antrenamentului, foarte atent la frizura tot timpul. Jos, probabil va fi "lucul" in care v-a aparea la actiunea din fata CNA (observati parul coafat la mm si ochelarii de soare tip Police, dar cumparati din bazar):


Vom reveni cu detalii.

2 comentarii:

  1. Deci autistii si ultrasii disperati, cu creier de porumbel, sunt asteptati in numar cat mai mare (nu ma indoiesc ca sunt multi...mii, zeci de mii conform datelor de rating :D ) sa-l sustina pe Badea si pe fratele lui alb Ciuty in demersul lor democratic, nu-i asa, de a arunca cu cacat in oricine vrea muschii lor. Gadea va filma discret pentru analiza din Sinteza zilei, unde se va arata cum Basescu a trimis instigatori la obscenitati si spargatori de miting, in timp ce la RTV Ponta va spune ca janfarmii au glont pe teava. Este o facatura mizerabila, bineinteles, orchestrata de la Cotroceni de Udrea si Baselu. Dar vajnicii luptatori nu vor ceda, nu se vor lasa manipulati pentru ca ei stiu, ei pot, ei sunt niste profesionisti, niste investigatori. Si nu uitati sa va puneti pozele cu senseiu cu maieu mulat pe feisbuc facute cu mobilu.

    RăspundețiȘtergere
  2. aha, deci si muircea badea vrea protest spontan impotriva cufurii mogulilor in gura lui? greu de crezut...arata bine in "pozele" astea...se vede ca si-a lucrat intens tzatzele, pardon pectoralii...se zice ca si chestia aia a lui mica de pishat i s-a lungit cu un milimetru de la cat l-a supt victorel ciutacur...

    RăspundețiȘtergere