joi, 28 octombrie 2010

Oana Stancu sufera de bulimie !

NOU: am pus un comentariu pe blogul lui W.Ciutacu, in care, respectuos ii atrageam atentia ca, la "valoarea" lui, se exprima ca un boschetar:
macete:"că am zis că Elena Udrea”, maestre, pai se poate?"
ciutacu: se poate, dar nu stiu de ce uitasem sa te anunt ca tu n-ai dreptul sa comentezi pe blogul asta. scuze pentru regretabila intarziere
Vorba ceea: cine nu-i cu noi...

Tare frumusica si cocheta fetitza asta, pacat ca e proasta si se face de ras la TV.
Neinvitata la masa vedetelor de acum cateva zile, simtindu-se "folosita" ca rezerva de la mop, in pauza dintre doua stenograme, Oana Stancu mananca din toate pozitiile si orice. Pe unde apuca si de la cine-i(o) da.

19 comentarii:

  1. Suferi tare :)) ! E de la prea multe limbi care le dai !

    RăspundețiȘtergere
  2. ciutacur se arde la buci in nestire si e in stare sa iti spuna in fata ca nu a supt pula mogulilor cand e plin de sperma socialista pe fata aia de magar...deh, asa e la genialii bulangii....despre fata asta, numai de bine...madularul mogul in gura ei se odihneste...

    RăspundețiȘtergere
  3. suge pula aia moarta a lu vantu

    RăspundețiȘtergere
  4. tu i-a la m u i e in continuare bai flasneta sau cum iti spune si cand o sa te saturi s-ar putea sa fie prea tarziu

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce-mi place cand vad suporterii astia analfabeti care-si dau cu parerea pe bloguri desi ar trebui sa stea la Ciutacu pe blog acolo sa-i faca statuie si sa-l sarute pe Badea la deschiderea spagatului. Numai d-astia c-o clasa mai mult ca trenu comenteaza apologetic pe saiturile lor si ei se simt bine cand vad ca lumea ii iubeste si le apreciaza umorul fin de santier neterminat si inteligenta de facocer fugarit. Duceti-va la miting maimutelor la CNA demonstrati pentru dreptul de a arunca cu cacat in oricine oricum oricand oriunde. Asta au inteles ei ca e libertatea de exprimare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Incercati sa postati ceva impotriva lui Vuvuzel (Badea) sau Gargarel (Ciutacu) (cu argumente) pe blog si veti constata ca sunteti banat. Vuvuzel a avut la un moment dat un articol referitor la audientele radio. I-am atras atentia ca a gresit (si am facut-o la modul civilizat). Ce credeti ca a facut Vuvuzel? Bineinteles ca am fost jignit si interzis pe blogul Mariei Sale. Acelasi lucru s-a intamplat si pe blogul lui Gargarel. Cam asta e jurnalismul practicat de cei 2. Se comporta exact CA COmunistii (Cine nu e cu noi e impotriva noastra)

    RăspundețiȘtergere
  7. Jenele, pentru un anti-analfabet, esti ditamai semitodoctul, caca-te-ai pe virgulele alea pe care nu le pui. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonime de la 22:47 sama tra gide pu la :) daca alte greseli n-ai gasit. Te du, dara, la idolii tai si sufla-le in...pupa, desigur. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Cautand biografia Oanei Stancu am ajuns si pe aici... E prea pdl-ist blogul asta...

    RăspundețiȘtergere
  10. Vai mama, cati analfabeti il saruta-n cur pe primul betiv al tarii.
    Analfabetilor, sunteti vai de capu' vostru, saraci in neuroni, incompetenti in a avea coloana vertebrala(metaforic vorbind, desi nu m-ar mira sa fiti niste handicapati).
    Cu respectul aratat unui cacat, v-am salutat! Sorin(din Galati)

    RăspundețiȘtergere
  11. OANA STANCU NU SE IA SI DE LIVIU DRAGNEA DE CE ?

    RăspundețiȘtergere
  12. pune si o poza cu tine cand tragi cacat pe nas, nefotoshopat.

    RăspundețiȘtergere
  13. este sexy si rea.nu-i de mirare ca face asa

    RăspundețiȘtergere
  14. imi place tipa,suge bine pula si o ia si intre tate

    RăspundețiȘtergere
  15. sa mi bag pula'n rasa si'n mortii vostrii de frustrati ,retarzi ,onanisti,muisti,sa sugeti pula de fata cu mamele voastre daca femeia asta e proasta sau cum moloz ziceti voi acolo,n o sa aveti asa femeie in viata voastra,e prea desteapta si prea frumoasa sa comentati voi despre ea,de unde mortii vostrii stiti voi cum suge ea pula din m oment ce voi ati omorat o pe laba?

    RăspundețiȘtergere
  16. sa mi bag pula'n rasa si'n mortii vostrii de frustrati ,retarzi ,onanisti,muisti,sa sugeti pula de fata cu mamele voastre daca femeia asta e proasta sau cum moloz ziceti voi acolo,n o sa aveti asa femeie in viata voastra,e prea desteapta si prea frumoasa sa comentati voi despre ea,de unde mortii vostrii stiti voi cum suge ea pula din m oment ce voi ati omorat o pe laba?

    RăspundețiȘtergere
  17. sa mi bag pula'n rasa si'n mortii vostrii de frustrati ,retarzi ,onanisti,muisti,sa sugeti pula de fata cu mamele voastre daca femeia asta e proasta sau cum moloz ziceti voi acolo,n o sa aveti asa femeie in viata voastra,e prea desteapta si prea frumoasa sa comentati voi despre ea,de unde mortii vostrii stiti voi cum suge ea pula din m oment ce voi ati omorat o pe laba?

    RăspundețiȘtergere
  18. daca o vede asha directorul a3,o da afara.cum de a putut sa mearga la balcik.unde am fost eu

    RăspundețiȘtergere