joi, 11 noiembrie 2010

Soferul si topmodela sa


Cunoscut si recunoscut pentru rafinamentul literar-artistic, care imunda din postarile blogului sau, renumitul Muircea Badea, acest "Don Chihote" al protestelor spontane, anuntate din timp la tv, publica o scriere "adanca" despre scandalul sexual cu pulalai PSD-isti:
"Azi, singura forma de divertisment pe planeta Marte sunt inregistrarile de convorbiri telefonice in scopul de a fi publicate de propaganda. Conform stenogramelor, unii dintr-un partid s-au dus la curve. Si le-au platit. Oribil! Scandalos! Si mai mult decat atat, GRESIT!
Curva nu trebuie platita episodic pentru prestatii, ea trebuie facuta ministru
."
Haiducule, iar ai dat-o in bara! Textul matale trebuia sa sune asa:
"Azi, singura forma de divertisment din presa romana, sunt inregistrarile de convorbiri telefonice in scopul de a fi publicate de propaganda. Conform stenogramelor, unii din PSD s-au dus la regulat minore. Si le-au platit. Foarte bine! De aplaudat! Si mai mult decat atat, nimic penal sau imoral!
Curva nu trebuie platita episodic pentru prestatii, ea trebuie angajata prezentatoare la TV"




P.S. Orice posibila asemanare cu persoane sau intamplari reale este pur intamplatoare si neintentionata

4 comentarii:

  1. muircea e gelos ca a vrut si el la putza de minore dar astea l-au scuipat in ochi si i-au zis: cu fraieri ca tine noi nu ne regulam....

    RăspundețiȘtergere
  2. Frate, esti genial, am ras o juma de ora la tot blogu. Buna treaba ai tu aici. Recital.
    Daca te iei si de Marinar si Boc-anila, esti 100% hard.
    Statul-sitemul este cel mai mare sugator. Si turci cereau bir(o zecime in turca). Pe cand astia au dus sclavagismul la arta. Sclavagism si servitute...si muta mitocanie.
    Nu-i ierta, nu-i politician curat. Nu exista asa ceva. Doar pentru cei cimentati la cap de tv mai pun botu la stg, dr, crestin, social, sau democrat.

    Hai, te pupic golanule. Ca sa ma dau si eu cu Vantu(parfum barbatesc urat mirositor) :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai pentru asta si-a facut piticu cracanat blog, sa poa' sa spuna ce nu poa'sa spuna in emisiune. De-aia a si facut miting, ca nu-l lasa jegosii din CNA sa arunce cu cacat in cine vrea maieu lui mulat. Asta crede el ca inseamna televiziune, sa fii vedeta, sa faci rating. Imi imaginez ce ar fi spus in emisiune daca ar fi fost libertate deplina. Radea de Diaconescu ca are emisiuni de rahat dar face rating si el a ajuns la fel. Daca ar prezenta la NakedNews pariu ca si-ar tripla fanii autisti. Si-asa neam de neamu lui de la maimuta incoace n-o sa pupe decolteu cum are Udrea si probabil ca aceste lucruri doare :D Sigur Bruma n-are nici o vina ca sta cu maimutoiu, desi ar fi putut sa obtina mai mult.

    RăspundețiȘtergere