luni, 25 octombrie 2010

Mircea Badea este gay, avem dovada !

Dezvaluire scandaloasa din lumea vedetelor! Mai tineti minte, asta vara cand a fost in concediu, in Grecia, Mircea Badea a fost retinut de paza de coasta. Dus la sectie ca ultimul infractor, a fost pus sa dea declaratii despre prezenta si actiunile lui de pe plaja elena. Nu stim cum a motivat el cele intamplate, dar stim ca pe blogul personal a venit cu o explicatie de genul: conducand o salupa, a iesit in larg, unde a fost surprins si "tras pe dreapta" de politia greaca. Apoi a esuat pe o plaja pustie.
Ei bine, dragi prieteni, am primit zilele trecute, de la o sursa prietena blogului nostru, adevaratul motiv al arestarii lui Mircea Badea:
1. plimbarea cu barca a fost cu o zi inainte si nu au fost probleme decat in momentul acostarii, cand Mircea vrand sa se dea mare fata de "top-modela", a facut cateva manevre bruste si au esuat pe mal. Cu greu au reusit sa impinga salupa in apa si sa revina in port.
2. motivul real, pentru care grecii l-au retinut, a fost plimbarea din ziua urmatoare (si ultima din excursie), de pe plaja. Mircea Badea a simtit nevoia unei ultime evadari pe plaja calduta si a unei bai prelungite in apa marii. Numai ca la iesirea din mare, a fost surprins de sursa noastra. Fotografia a fost facuta cu telefonul mobil, de aceea nu e de calitate.


Politia de frontiera elena, a intervenit cu discretie, retinandu-l cand se apropia de cabina dusurilor. In timp ce era transportat la sectia din apropierea plajei, din greseala Mircea si-a rupt 2 unghii de la mana stanga, fapt ce l-a suparat destul de tare, isi facuse manichiura special pentru acea ultima zi de concediu.
Intr-o societate libertina ca cea elena, homosexualismul este tolerat iar minoritatea gay se bucura de toate drepturile, asa ca Mircea a fost amendat doar pentru exhibitionism, cuantumul penalizarii fiind mai mult modic.
Aceasta este, pe scurt, povestea unei intamplari neplacute care pune intr-o lumina defavorabila intimitati din viata privata a unui om de televiziune de notorietatea lui Mircea Badea.
Ne-am gandit mult timp daca sa publicam aceasta jenanta experienta traita de unul dintre marii oameni de televiziune romani, un exemplu pentru multi tineri. Dar intr-un final am ajuns la concluzia ca romanii trebuie sa stie adevarul despre cei care le sunt modele.
Orice s-ar intampla Mircea Badea este: "The One" !

P.S. Daca observati cu atentie, in fotografie, Mircea, pe langa manichiura are si putzulica "ridicata". Inseamna ca apa era calda, nu?

6 comentarii:

  1. Cred ca jignim comunitatea gay cu asta. Asta e doar prost, ingamfat si frustrat. Toate in acelasi timp. Cunosc cativa gay si vreau sa zic ca sunt niste baieti ok, educati, de bun simt si talentati. Nimic din asa ceva nu gasesti la asta. Asta e doar un paragush de cartier care a incercat sa faca bete de chibrit, l-au facut aia p-acolo la bani si p-orma s-a facut de cofetarie plangand prin Piata Victoriei. Norocul lui e Basescu si starea actuala ca daca era PSD la putere nu mai avea ce sa zica. Asa a ajuns vedeta cu Toyota. Mai mult decat sa ne zica cum rupe el capete si cum loveste napraznic din saritura cum are el pistol la brau sau cum da el palme cu picioru, creieru lui nu poa' sa produca. Dar in tara asta sunt destui pinguini tot de scara blocului care il admira si au postere pe pereti cu el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai lipseste ceva din comentariul tau; zi zau sa moara mama, sa moara Badea si sa moara dusmanii mei

    RăspundețiȘtergere
  3. smecherul din spatele calculatorului30 octombrie 2010 la 17:56

    căcat
    un blog de căcat
    ai un blog de căcat

    RăspundețiȘtergere
  4. Directore, foarte tare!!! Ideea este ca garidele poate fi bisexual, doar are si gonzesa, nu, cum se zice pe la mine prin Salajan...Apropos de Salajan...Am stat 35 de ani in cartier si am pretentia ca ma stiu si ii stiu cam pe toti si toate. Mircea este mai mic decat mine cu 2-3 ani, dar nu am auzit de el pana nu l-am vazut la tv cum se lauda ca ce mare smecher este el in cartier...Si doi: Poza cu Vrancioaia beata este pe bune?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cam cusuta cu ata alba povestea asta,parerea mea...nu da-ti cu paru' acum!

    RăspundețiȘtergere
  6. mergeti si va impuscati basisti imputiti

    RăspundețiȘtergere