sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Operatiunea "Autobaza"

Revin, asa cum remarca un jurnalist "virtual" cu pseudonim de sclav, la obsesia mea, care-mi provoaca multa anxietate. Muircea Badea si-a "decorat" blogul cu niste fotografii cicatelea elocvente pentru multimea de persoane revoltate prezente la protestul lui "spontan" din fata CNA. Pentru ca prostul e si fudul, in poze se vad foarte clar, in spatele oamenilor "vii si frumosi care simt imens si se manifesta ca atare", autobuzele care i-au transportat:




Nene Badea, la urmatoarea manifestatie, vorbeste cu fotografii angajati sa retusesze pozele inainte de a le publica. Aparitia unor brazi inalti in locul autobuzelor, ar da bine si la ecologisti. Sau sa va scoata cosurile de pe fete, tie si lui Gadea, ca va faceti de cacao, numai adolescentii "neregulati" mai au asa eruptii. Sau vi se schimba sangele?



Am observat intr-un instantaneu ca a fost prezent si un fel de "Spartacus" autohton, foarte activ. Sa fie oare celebrul jurnalist de la "Reporter Virtual"? Nu pot sa cred, ar fi deja culmea ipocriziei!

5 comentarii:

  1. nu numai cosuri, ci si paduchi, raie, purici si capuse au pe corpurile lor de tonomati mizerabili...nu suna careva la sanepid? avem un focar infectios si corupt la irealitati si antenele insalubre ale paduchiosilor moguli...

    la mine pe blog discutam despre NATO sau NATOrskaya?

    RăspundețiȘtergere
  2. "Gladiatorul" din poza este sigur altcineva. Pe numele lui Florin Leonte, ciclist amator si antrenor(asa zice el), tot amator. Este binecunoscut in comunitatea ciclistilor din Bucuresti. Vine imbracat asa la toate ciclopromenadele. Ce cauta el acolo, in afara de bagatul in seama, nu inteleg.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai cand sa se duca la femei cand Bruma e plecata cu prafurile ei de slabit si jogging prin tara, Udrea le arata decolteu numai in poze, toata ziua stau in studiouri si fac analize de unii singuri...toti hormonii si feromonii se duc in Basescu si casa lu Videanu...si ce ramane le iese pe fata. Deci va dati seama cine ne spune 9 ce trebuie facut si cum trebuie facut, cine desparte apele in tara asta, cine ne deosebeste binele de rau :D Sa va uitati pe commenturile altor saituri sa vedeti cata ura au autistii care se inchina la ei daca ai alta parere. Cred ca se naste o 9 specie humanoida bipeda dar care va avea tot mai mult par pe corp, se va scarpina la glezne din mers si va manca banane la greu. Poate exemplarele astea vor sari si coarda si se vor bate cu bete, nu stiu asta. Orice asemanare cu vreo specie deja existenta e pur intamplatoare si nu se vrea a fi vreo jignire. Asta cred ca va fi si prima care va purta ochelari, "giacca e cravatta" :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ai luat o piatra de pe suflet cu gladiatorul. Am avut emotii ca ar fi cel "virtual"...

    RăspundețiȘtergere
  5. "gladiatoru'" din poza pare a fi un alt mitic nesimtit, ce isi asteapta alocatia de intretinere...

    RăspundețiȘtergere