joi, 25 noiembrie 2010

Mircea Michaela Geoana - un clovn expirat !


La inceputul acestei saptamani, absolut accidental (vroiam sa urmaresc meteo), am ramas in uitare pe TVR 1. Fara sa bag de seama, a inceput o emisiune cam penibiluta ca format, un fel de "toc-sou" politic, cu 3 cucoane ziariste avandu-l invitat pe "maestrul" Mircea Mihaela Geoana. Prostanacul (a avut si viedma bolsevica Iliescu dreptate odata), vesnic indragostit de "Mihaela mon amour" si de SPA-ul lui S.O.Vantu, a fost autorul unei prestatii absolut nesimtita si jalnica. In pricipal s-a vrut o dezbatere "focusata" (Doamne ce-mi place cuvantul asta...) pe legea invatamantului. A vorbit numai l'imbecile-ul, aruncand vorbe fara sens si total pe langa subiect. Inca odata m-am felicitat ca i-am dat votul lui Base'! Marinarul, treaz sau manga, nici prin vise nu se compara cu prostoiul asta, cand are de spus ceva ti-o arunca drept si clar in fata, nu te abureste!
Revenind la emisiune, fetele incercau sa-l intrebe cate ceva, sa-i explice una alta, argumentat cu articole din lege. Dar papagalul avea lectia invatata de acasa (sa traiasca madam Mihaela) si o repeta la infinit, ca o moara stricata. Crescut si indoctrinat la sanul partidului comunist, acest papa-lapte al politicii, a invatat foarte bine trucul "vorbesti mult si nu spui nimic". S-a apucat sa ridice in slavi invatamantul particular universitar romanesc (renumitele fabrici private de diplome), pana cand a reusit o doamna din platou sa-i repete a 3-a oara intrebarea:"D-le Geoana, daca e asa bun, copii dvs. la ce facultati invata?". Pus in dificultate, dandu-si seama ca ar fi dat prost sa recunoasca in ce strainataturi invata odraslele sale, papa-lapte vizibil iritat, a trantit-o ca un marlete din piata de legume : "Am sa va raspund la intrebarea asta, cand am sa vreau eu!" Ei na! Ce sa-ti povestesc! Ce mai om politic, ce fin cunoscator al dialogului, ce imbecil... Mai apoi, a reusit o performanta greu de egalat, raspundea la intrebari care nu erau puse! Fetele incepeau intrebarea, rosteau 1-2 cuvinte, hop si Geoana cu elucubratiile. A iesit o emisiune de toata bafta, in care Mircica iar s-a facut de cacao, ca un clovn cu poante expirate la care nu mai rade nimeni. Macar daca venea si "Mihaela dragostea mea" sa-i mai schimbe cd-ul zgariat. Cine a vazut emisiunea si a rezistat pana la sfarsit, si-a dat seama de ce fraierul asta nu putea fi presedinte decat pentru o noapte (si nici aia intreaga...)!
Plictisit si satul de ineptiile debitate, am schimbat canalele pana am gasit meteo. Se anunta vremea in racire usoara...

Un comentariu:

  1. Jioana Flacaristu' a ramas acelasi ramator prost, o paiatza cu paie la cur in slujba schiopului vantu si a scarbei kgb-iste iliescovici...e demult la fundul haznalei istoriei desi se incapataneaza sa iasa tarandu-se printre diversi cacati cazuti odata cu el...

    La mine pe blog Micul Prostescu paraste PDL la UE, NATO, ONU, diverse ambasade, la McDonalds, la Botu' Calului si la Pisoarul Public de la Haga...ciudat, nimeni nu il baga in seama!!!

    RăspundețiȘtergere