joi, 25 noiembrie 2010

Uite mama. iar e URSU' !

Dupa ce, din cauza cantitatilor mari de cacat ingerate, i s-au ingrosat vasele, de au trebuit medicii sa-i monteze stenturi si a stat sub perfuzii o lunga perioada, Ursul Adi a reintrat in arena circului de privata Realitatea TV, sub patronajul dresorului de animale retardate S.O.Vantu. Dupa ce a fost crescut in manejul Adevarul, directa indrumare a "deontologului" hidrocefal C.T.Popescu, Adi si-a incercat intelectul o perioada in afaceri. A incercat sa deschida mai multe editii judetene ale Adevarului. Dar cum in afaceri tre' sa ai un dram de materie cenusie, a dat un chix de toata frumusetea. Nascut cu mentalitate de sluga, ursul Adi s-a adaptat foarte bine la cerintele lui SOV. si astfel s-a trezit ca are numarul personal de mancat gunoaie in direct: "Ora de Foc"


Un timp totul a mers ca uns, numai ca deodata s-a trezit cu demoazela Oala Stancu, luata de pe centura si aruncata ca asistenta lui Adi. Mirosind ambitiile nemasurate ale maseuzei erotice cu meniu complet, ursul Adi a inceput sa manance si mai mult cacat in incercarea de pastrare a locului de vedeta in circ. Pana cand i s-a facut rau si a trebuit dus la veterinar. Acum, dupa tratamente intensive si un regim din care a fost exclus cotrobaitul prin gunoaie, ursul Adi e din nou fericit. Stapanul manejului i-a dat o emisiune, in care poate sa rastoarne tomberoanele pline si sa manance resturile amestecate cu cacat, cat vrea el.


Dragi parinti, daca seara pe la 21, copilul dvs. alearga speriat si striga disperat:"Uite mama, iar e Ursu!" nu va speriati! Ati uitat din greseala tv-ul pe Realitatea si a inceput emisiunea cu Adi. E foarte bine dresat si mananca doar cacat, de acolo si mirosul...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu