marți, 9 noiembrie 2010

Mircea Badea a vrut...!


Cam pana azi a tinut era "Mircea Badea". In fata CNA-ului, sprijiniti de aprox. 500 de persoane (unele aduse cu autocare de la Alexandria, dar nici nu mai conteaza),cei trei mari corifei ai televiziunii de canal Antena 3, si-au cantarit valoarea. Badea, Ciutacu si Gadea au dovedit azi, ca in Romania nu sunt numai fraieri si imbecili cum ar fi vrut ei, ci numarul acesta este foarte mic si in scadere. De fapt, Ciutacu chiar si-a exprimat dezamagirea spunand: "Mă aşteptam să fie mai multă lume, dar dacă în ţara asta doar 500 de oameni pun preţ pe libertatea de exprimare, asta este, pentru ei luptăm". Nu Ciutacule, la voi nu e vorba de libertatea exprimarii, voi luptati pentru "libertatea jignirii", de aceea s-au strans atat de putini oameni. Ma gandesc la faptul ca lumea poate s-a saturat de modul vostru jegos de a face presa si prefera critica intr-un limbaj civilizat, mai mult creier decat muschi, educatie in locul spagatului. Asa ca luati-va arsenalul de injuraturi si mitocanii, arogantele si balele, ipocrizia si prostia, si plecati repejor sa pupati labutele lui Felix, poate va mai arunca niste resturi dupa esecul lamentabil de astazi.
Muircea Badea a vrut... dar ca de obicei, nu a putut!

3 comentarii:

  1. gica din lehliu gara9 noiembrie 2010 la 17:55

    Senseiu Badea visa la mii de oameni ca in Tineretului. Pe el nu-l duce creieru sa faca diferenta intre ce spune el si cine el. Multi au venit la mitingu asta de curiozitate, sa faca poze sa si le puna pe feisbuc, sa-l vada pe Badea live si alte d-astea. Din astia 500 mai scazi si prietenii si o sa ramana sa zicem cateva zeci hai sute dar mult mai putini decat 500.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, am inteles cu ca i-a adus cu forta, de la "Mircea Badea-fan" din teritoriu !
    Da' maica-ta era acasa cand te-a conceput, sau era doar gresia din baie de fata ?!
    (Intru prima data p-aici - promit sa n-o mai fac, nu conversez cu avortonii !)

    RăspundețiȘtergere
  3. vreo 300 cu indulgenta...muircea badea si viktor ciutacuru s-au strans la un eveniment fasait cu niste babe cu sacose pline de ulei si orez date de misticul orientale de alexandria zis si dragnea socialistu'...

    @anonim
    da' tu gandesti cand iti caca creieru?

    @tuturor
    la mine pe blog Muircea Badea si Viktor Ciutacuru protesteaza impotriva siluirii bunul simt la tembeliziunile motanului turnator si incaltat cu papuci rosii?!?!?!?

    RăspundețiȘtergere