luni, 29 noiembrie 2010

Ce mai scuipa Victor Ciutacu

UPDATE: Pentru a lamuri problema apartenentei lui W.C., la natia evreiasca, cititi AICI, in rest totul ramane neschimbat...


Muircea Badea lipsind zilele acestea din patrie, plecat intr-o excursie zoologica (la niste rude mai evoluate din ZOO Viena), am vizitat blogul expectorant al prietenului sau, "anal-istul" W. Ciutacu. Nimic nou, totul a ramas cum s-a stabilit. Flegme pe Basescu si PDL, limbi gretoase in strafundurile anale ale opozitiei PSD-iste. Reclama la emisiunea personala, care a ajuns la o audienta rusinoasa. Repetarea obsesiva (semn de grava afectiune psihica) a faptului ca "dictatura" lui Base va fi vesnica in RO. Ironii ieftine la adresa femeilor din politica romaneasca cu tinta precisa, Udrea: "Femeile-s într-o ascensiune politică fulminantă pe plan mondial. Ştiu, românii-s majoritar misogini, dar, până-n 2014, bine spălaţi pe creier şi obişnuiţi cu marele manager politic de succes, vor deveni mult mai concesivi. Plus că experienţa de la ultimele două ture de alegeri libere şi democratice a demonstrat (celor care mai aveau vreun dubiu) că poporul suveran nu-i excesiv de mintos pe partea majoritară." Adica, in viziunea W.C.-ului public, daca vom vota o femeie (indiferent care si indiferent unde) suntem retardati, iar majoritatea populatiei deja este imbecila, pentru ca nu a votat cum i-a spus closetul, mitocanul si popa adventist cu buze dulci. Mergand pe comentariul anal-istului cu initiale de buda, nemtii sunt niste idioti absoluti pentru ca au ales o femeie, cancelar. Nu mai vorbim de englezi care au regina si mai vor sa-i faca statuie "doamnei de fier" Margaret Thatcher. Si ar mai fi multe etc-uri. Ce mai zice W.C.: "De-atâta democrație în era Băsescu, PD-L continuă să rămână singura formațiune politică românească unde la alegeri concurează un singur candidat în luptă grea cu el însuși." Am remarcat si eu penibilul acestei situatii si pozitia jenanta in care a fost pusa Elena Udrea, dar asta nu inseamna sa minti cu nerusinare, dezinformand si deformand realitatea! Tin sa-i reamintesc Ciutacului, ca la tineretul PSD a candidat unicul pofticios de carne tanara Banicioiu. Dar ce mai conteaza o minciuna in noianul de bale jegoase aruncate pe blog. In rest, multe greseli de exprimare si ortografie, demne de un fost consilier la APAPS și consilier al Ministrului Economiei conservator(pe competente angajat, bineinteles). Asa cum am scris mai sus, nimic nou sub soare. A, totusi ar fi de remarcat ca omul isi pune pentru prima oara problema onanismului performant pe care-l practica impreuna cu Badea si a influentei lui asupra sanatatii personale: "Când eram eu puști și Băsescu dădea cu subsemnatul în fața organului, circula o legendă potrivit căreia masturbarea repetată duce la orbire." Nu stiu daca e adevarat, dar sigur primul semn ar fi necesitatea de a purta ochelari din cauza scaderii "campului vizual". Asa ca nea closet mai lasa manutza sa se odihneasca si vezi ca ai nevasta...sau nu mai suporta nici ea sa o umpli de bale cand te prefaci ca dai din cur ?

P.S.1 Cine stia ca persoana din fotografie, este evreu, sa ridice 2 degete (nici o conotatie antisemita)!

3 comentarii:

  1. Conform umilelor mele cunostinte de fiziognomonie [FIZIOGNOMONÍE s. f. disciplină având ca obiect cunoașterea caracterului omului după aspectul fizic și după fizionomie. (< fr. physiognomonie)], Victor Ciutacu, nu are, din pacate, nimic de la evrei.
    Victor Ciutacu, la fel ca Mircea Badea si ca Mihai Gadea fac parte din aceeasi etnie a patronului antenelor, Dan Voiculescu.
    Evreii trebuie ca se simt jigniti ca il banuiti pe Victor Ciutacu ca face parte dintre ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se zice ca daca vrei sa cunosti un om, sa-i citesti blogu. Citeste putin din blogu lu nenea asta si-ti dai seama ce oameni ne spun la tv ce trebuie si ce nu trebuie facut. Zilnic. Si ca mizeria sa fie totala, dupa ce o spurca pe Udrea ca pe ultima zdreanta, o invita in emisiune si se si lauda "pentru ca pot" pe blog la el. Bineinteles ca madame Udrea l-a fentat. E un caz rar de mumu luat de la o femeie. Un fel de cunilingus. Sigur, pe el nu-l deranjeaza ca oameni suntem si vorba aia, cine ne iubeste ne iubeste si-asa, jegosi, deci mergem inainte. Blogu lui e o fortareata, nu poti sa comentezi contra. Acolo sunt numai pupinciutacii, apologetii, autistii care au nevoie de indrumare, ei se simt bine intre ei acolo. Si nu numai ca e un blog exclusivist, dar multi sunt si injurati, uneori de mama, pentru nimic. Ca in favelele bucurestene (ca tot e la moda). Asta e redactoru de la JN. Om cu cravata si ochelari. In alta ordine de idei, evreii sunt baieti destepti, nu stiu ce cauta termenu alaturi de magotu asta dambovitean, care se scarpina la glezne din mers.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hihihiih, ma omori cu zileeee, cand te citesc :)))))

    RăspundețiȘtergere