joi, 25 noiembrie 2010

Mircea Badea, a pus punctul pe "G" !

Este fantastic acest Badea!!! Cum apare o noua vedeta, cum pune imediat "laba" pe ea!
Profitand de lipsa "topmodelei" ocupata prin salile gym ale patriei, Muircea da atac dupa atac la frumusetile zilei. Ultima sirena cazuta in plasa lui Badea este nimeni alta decat celebra Adelina .G Pestritu! Fosta nevasta a unei alte mari vedete din sou-biz, Liviu dr.Lav Varciu Tarata pe nedrept prin salile de judecata, intr-un rasunator proces de divort, din care a iesit sumar imbracata de sub biroul judecatorului si cu gura plina, Adelina s-a indragostit la prima vedere mai lunga, de acest "macio" cam retardat al tv-ului. Adevarat este ca si Muircea are sentimente fata de gagica. Mai ales dupa ce i-a sorbit cu lacrimi in ochi, declaratia ca punctul G ea il are in ceafa... Atunci Badea a avut revelatia: si-a dat seama ca punctul G al lui se gaseste in palma dreapta! Din cauza asta masturbarea il ungea pe suflet, iar sexul normal il lasa rece...Adelina a facut primul pas, invitandu-l la ea acasa. Din dragoste netarmurita si-a comandat un tricou personalizat, iar cand Muircea a intrat l-a asteptat cum era obisnuita de prin WC-urile cluburilor din Ibiza:


Dar Badea nu era obisnuit cu astfel de gesturi afective, asa ca nestiind ce vroia Adelina, a facut un spagat! Ce mai, erau topiti unul dupa celalalt. Muircea innebunise dupa profilul borfetului. Nanaul turtit grotesc al demoazelei, ii atribuia in viziunea masculului feroce, un aer aristocratic:


Orbiti de sentimente primare, nemaiputandu-se controla, Muircea si Adelina si-au afisat punctele G, prin tot felul si genul de locuri publice. Au aparut pe plaja de la Fetesti-Gara, in plin sezon estival (palmierii din spate au fost plantati de Cristina Pocora deputata PNL de Fetesti, in campania electorala):


Si chiar la un eveniment monden din Urziceni:


Ce mai, dragoste mare! Interesant ar fi sa vedem cum fac sex o "gurista" cu un "onanist"?

Un comentariu:

  1. Anonim de scara blocului26 noiembrie 2010 la 14:50

    Sa nu fim rai...se stie care e diferenta dintre futut si laba. Nici una, dar cu fututu mai cunosti lume. Acest periculos care si-a luat "license to kill" mai nou tot le balacareste pe maimutele astea, dar ce-ar vrea si el sa puna botu putin la aceste "domnusoare" numai el stie. Dar nu poate ca atat ar trebui sa iasa scandal gen Bote, printu Cristea sau Varciu ca i s-a dus si Bruma de baiat la locu lui. El nu e baiat rau asa, e doar agresiv mental, ne agreseaza vizual si intelectual, in rest vorbeste singur la tv (la radio i-au pus cu telefoane ca sa nu vorbeasca la fel cu cameramanii) se bate cu bete prin parcuri cu amici si nu uita sa se filmeze sa ne arate...sa ne arate ce?

    RăspundețiȘtergere