vineri, 15 octombrie 2010

Oglinda sparta a televiziunii 1



Dana Grecu si Radu Tudor, doua nume de legenda in lumea emisiunilor de televiziune, "nişate". Cei doi realizeaza emisiunea "La ordinea zilei", un fel de panarama tv, cu dese momente de isterie ale cucoanei. Bineinteles ca temele sunt aceleasi: galeti cu dejectii aruncate pe dusmanii de clasa. Pacienta Grecu nu da niciodata dovada de inteligenta sau educatie, regia trebuind sa intrerupa des emisiunea cu publicitate din cauza repetatelor crize de isterie ale cucoanei. Calmata cu injectii, o ia de la capat si reuseste sa termine emisiunea.
Dar ce te faci cu tov. Tudor, care din calitate de mare cunoscator in ale armatei declara: "Trebuie să intrăm în A Patra Republică. După anterioarele trei 1923, 1947, 1991. Va fi semnalul definitiv că lumina nu mai vine de la Răsărit.". Radu mamei, la 1923 doar o minte bolnava de sifilis intelectual poate afirma ca Romania era republica ! Apoi, tov. Tudor se remarca si printr-o cunoastere si folosire corecta a limbii (personale in dosul sefilor), romane, ca un adevarat activist sau primar PCR. Exemple? O gramada:
Titlu de articol din 2009: Cincinalul îngenunchierii; apoi:
Evident, nu-i place ce vede. Încearcă să găsească vina în altă parte pentru chipul său hâd, pentru incompetenţa sa si pentru repetatele esecuri de când o boereste pe banii statului la Cotroceni sau: Dă dispoziţii Guvernului in corpore la Cotroceni; Cred că această criză trasă în bălării prin hăţurile Cotrocenilor nu-l va ierta
Astfel se exprima Radu Tudor. La ce sa te mai astepti. O isterica si un analfabet, fac emisiuni tv.

4 comentarii:

  1. tonomatii parca au intrat cu totii in niste pusee de isterita cronica de zici ca nici cu un kg de valium nu le trece...

    la mine pe blog o alta idiotenie marca Victor Prostescu: "Românii din diaspora au votat ca răul să rămână în țară. O răzbunare pe cei care n-au plecat"

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa papi, welcome back :) Acum sa raspandim blogu ca suntem in urma. E greu sa faci competitie la 2 televiziuni care 24/7 dau stirile cum vor ele si arunca cu rahat aiurea. Nu stiu cum s-au adunat atatia intr-o singura televiziune care spun acelasi lucru toata ziua si daca incearca cineva sa-i contrazica se baga peste sau baga publicitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
    Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
    Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
    Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Multumesc,Cu stima Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  4. @bai vlad
    iar bagi spam pe toate blogurile pe care intri? ce mortii matii tot minti ca ai intrat pe blog si ai publicat nu stiu ce articol cand nu e nimic pe site/blog-ul penibil de plictisitor?

    @tuturor
    nu va lasati amagit de acest agent spam, vlad cur labartzat, nu intrati pe blogul lui, dati-i spam imediat!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere