vineri, 8 octombrie 2010

Monden in "Mitocania"

- Huidu despre Mircea Badea: "Trăim într-o societate întoarsă cu curu' în sus... cocalarii în maiou se transformă în rockeri. Mai lipseşte Guţă să cânte Sepultura!"

- Catalin Botezatua fost catalogat de presa italiana drept logodnicul Valeriei Marini dupa ce diva a alimentat speculatiile prin declaratii socante si un comportament care a dat apa la moara jurnalistilor.

- Valentina Pelinel: "Când am prea mulţi pantofi îi pun în saci şi îi dau pentru că se învechesc". Ea nu se se consideră "shopaholică" pentru că nu are răbdare să meargă la cumpărături.

- Monica: «Suntem într-un punct critic, dar nu divorţăm!».Soţia lui Iri consideră că cele două blonde, cu care miliardarul s-a bălăcit în jacuzzi, sunt doar nişte accesorii ieftine.

- Bebeluşa Delia s-a mutat cu iubitul însurat!Dragostea e oarbă! Cel mai bun exemplu îl reprezintă regizorul Dragoş Buliga. Zilele trecute, el a părăsit căminul conjugal, lăsându-şi baltă soţia şi cele două fiice, de dragul amantei sale, Delia Florea, bebeluşa Cronicii Cârcotaşilor.

- Mircea Lucescu e pasionat de ceasuri. Antrenorul român al Şahtiorului nu aruncă însă zeci de mii de euro pe accesoriile de lux, le primeşte cadou. Ultimul dar provine de la Rinat Ahmetov: un Vacheron Constantin Malte Tourbillon care costă în jur de 100.000 de euro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu