miercuri, 8 decembrie 2010

Viata ca un tabloid

M-am saturat de atata mizerie aruncata pe acest om in fiecare zi. Nu intereseaza decat ca monden, se intra cu buldozerul in viata lui privata. Urmarit pas cu pas, jignit, poreclit umilitor, batjocorit, mistocarit in ultimul hal, omul acesta nu mai are nimic intim. Totul e scos pe taraba si intors pe toate fetele. Si cand plange, se rade cu gura pana la urechi, de el. Subiect permanent pentru tabloide si emisiuni de barfe, este si vina lui ca s-a ajuns aici. In cautarea gloriei cu orice pret, nu a stiut sa faca demarcatia dintre public si privat. Iar presa nu a stat pe ganduri, a dat drumul la toate fiarele insetate de sange proaspat. Si au inceput sa-i sfasie cotidianul. Sa ne intelegem, nu sunt un admirator, nu port nimic din creatiile sale (de unde atatia bani), nici macar nu ma intereseaza cu cine face sex (femeie sau barbat). Atat doar ca mi se pare ca totul are o limita. De dimineata pana noaptea tarziu, se dezbate viata lui privata. Ba ca-i homo, ba ca are par pe piept, ca de ce umbla cu X, de ce l-a promovat pe Y, stai ca nu mai e poponar, e hermafrodit, etc. Nimic despre munca lui. Nimic despre succesele internationale, unde e invitat si aplaudat ca român. Totusi omul acesta are o anumita valoare, recunoscuta international. A studiat la Milano cu Versace. Si-a expus creatiile in toata lumea! Toate acestea sunt trecute pe ultima pagina la capitolul "diverse". Pe prima pagina, apare doar ca subiect de paparazzi si barfa, josnica de multe ori.
Pastrand bineinteles proportiile, nu cred ca au fost atat de murdarite nume ca: Armani, Versace, Gaultier, Calvin Klein, Gucci, Cavalli, Cardin, Hugo Boss, etc.. Din potriva, lumea ii pretuieste si se bucura sa-i aiba! Chiar daca nu au bilet de intrare in lumea lor de vis.
Asa ca incercati sa-l pretuiti pentru munca si creatiile lui, lasati-l sa-si duca singur pacatele prin viata...


Cu stima pentru Catalin Botezatu, creatorul de moda (restul nu ma intereseaza).

P.S. Cred ca i-am dezamagit pe cei care-si doreau o fotografie scandaloasa de a lui Botezatu.

6 comentarii:

  1. trist ca cei talentati nu sunt apreciati in tzara, ci doar in strainatate...invidia e stapana pe sufletele romanilor indobitociti de comunism si de iliescu...

    RăspundețiȘtergere
  2. andreea cristina pardos9 decembrie 2010 la 06:42

    respect pentru acest om,care a stiut si va sti sa se faca cunoscut de straini ...caci romanii nostri nu stiu decat s arada si s avada gunoaiele si greselile altora....nu stiu sa respecte oamenii care ne fac cunoscuti prin orice mijloace.....respect pentru acest om...egal de orientarea lui sexuala....!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. POFTIIIIMM????????????????? voi sunteti cu capul ?????
    1. viata lui este publica, fiindca el o face publica si fiindca nu trage nici o beshina fara sa apara in 50 de emisiuni sa ne povesteasca cu tonul lui grav cat de frumos ii miroase.
    2. Cat despre asa zisul lui "succes" ca si designer, ma abtin, nu este pe gustul meu si mai mult decat atat creatiile lui sunt SUPRA-evaluate. Participa la tot felul de festivaluri anonime de moda prin strainatate si apoi vine in tara sa ne povesteasca, repet, de cat de frumos ii miros lui besinile. Hai sictir botezatu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba, da' prost esti! Meriti un pumn in gat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Aprecieri ptr randurile scrise despre acest om al modei, practic singurul creator de moda roman recunoscut in lume.....Nimeni de la noi NU are acces in selectiva si exclusivista lume a modei de la Milano, Roma, Paris NY....decat Catalin Botezatu, restul e cancan.....

    RăspundețiȘtergere