luni, 13 decembrie 2010

Nasul "gateste" numai ghiveci la 10tv...


Nu-mi place absolut deloc, noul format al emisiunii "Nasul". Nimic original, un fel de ghiveci amestecat cu aplauze la comanda. Inainte, te simteai apropiat de realizator si invitatii sai, in studioul acela micut si intim, cu ferestre imense. Faceai si tu parte din spectacol. Acum nu stiu ce are de gand Radu Moraru, parca esti la teatru, a disparut orice conexiune, ma simt ca un strain. Inainte era ca un fel de prieten, il puteai "atinge", se discuta in tihna, era o emisiune cu multa personalitate. Acum, toata "vraja" care m-a facut dependent, s-a spulberat. Mai lipseste asistenta si vreo trupa sa zdrangane cateva acorduri in pauze. Iar aducerea publicului platit, sa umple sala si sa aplaude cand se aprinde becul, este ingrozitor de enervanta, chiar umilitoare pentru noi cei de acasa. Ca si cum am fi un fel de imbecili, iar ei trebuie sa ne arate cand sa reactionam. Plus ca se cunoaste de la o posta ca totul e facut din pripa, iar subiectele si invitatii, deocamdata, nu mai au nici o legatura cu "Nasul" de la B1. Ca "taliban" al lui Radu Moraru, ii mai acord o perioada de "clementa", sa remedieze hibele. Daca va mentine formatul acesta, il anunt ca voi schimba pe alt post.

14 comentarii:

  1. si teo a incercat sa se regaseasca si a gasit doar ca lumea s-a saturat de ea...sa speram ca nu acelasi lucru se ca intampla cu nasul...daca vrea sa intre in politica? ce te faci atunci?

    RăspundețiȘtergere
  2. Treci de acum pe Bebe Tv, bea laptic si mai creste un pic, ca sa poti aprecia ceva inteligent...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu ce jurnalism practici, Blogule, dar Radu Moraru a fost si a ramas un jurnalist tv de slaba, ba chiar, uneori, de foarte slaba calitate. Nu ma refer aici la obiectivitatea lui, ci la faptul ca, aproape la fiecare propozitie si-a tradat incultura, incompetenta, slaba informare dar, se intelege, si infatuarea care il determina sa intrerupa continuu interlocutorul, crezand ca opinia lui e mai importanta decat informatia ori opinia invitatului. Multe dintre intrebarile sale aruncau subiectele in derizoriu, nu a detinut niciodata tehnica interviului. Intr-o redactie de adevarati profesionisti, nu si-ar fi gasit locul decat, cel mult, sa redacteze programul tv. (pentru conformitate, Eli51, eli41ro@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  4. din contra.moraru va fii pe cai mari.am fost in fata tv la 3 emisiuni pana acum.si am ramas placut impresionat de ceea ce face acum.e acelasi tip vertical, in plus moraru acolo promoveaza valorile.adevaratele valori.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Tano, nu am pus la indoiala calitatile nasului ci doar formatul emisiunii, din care mi se pare ca lipseste intimitatea de altadata. A pus distanta intre el si noi. Atat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt de acord in totalitate cu parerile exprimate in articol, atat cu formatul emisiunii cat si cu "perioada de clementa".

    RăspundețiȘtergere
  7. Normal ca va place Nasul, ca deh e un pupincurist basist de doi bani, ca si toti astia de pe aici. Pute blogul asta a base

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum am mai zis Anonimule, putoarea se ia cu sapun, dar de prostie nu scapi nici cum

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu-mi place deloc noul format al EMISIUNII NASUL.Formatul de acum are iz de DAN DIACONESCU.Sunt din Brasov Radule,si f.multi suntem DEZAMAGITI,de de ai facut din NASUL.De fapt am sa continui sa ma uit pe B1 tv,care este un post pt.INTELECTUALI,cu emisiuni serioase,DOAR CA DIN OREA MULTA "PRIETENIE"A CEDAT SPATIUL DE EMISIE VOUA,iar noi suntem obligati sa vedem RTT,aproape toata ziua.MI SE PARE CA NU ESTE CORECT ABSOLUT deloc.CAND O SA REVI LA NOUL FORMAT,fara babele si mosii din platou,am sa ma mai uit la tine.SI CA MINE SUNT FFFF MULTI.ASm crezut ca tu nu esti pt.CIRCUL,care este acum la 10 TV.Apropos;Doria este URATA iar Dan este mereu plictisit.PREFER SA-L VAD PE R.TURCESC mereu ,si mereu.....pe Cristoiu,si cei care au fost odata NASUL.SUNT DEZOLATA

    RăspundețiȘtergere
  10. Adica cum dupa aprobare??????Doar daca va convine,sa inteleg????Ma dezamagiti definitiv,si totodata ma simt mintita ,si voi sunteti ca ceilalti!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am selectat optiunea cu aprobarea comentariilor, pentru ca veneau tot felul de reclame aiuristice. Comentariile la subiect, de orice fel (si injuraturile, chiar), le public fara discriminari. In rest sunt total de acord cu tine, Am ramas pe B1...

    RăspundețiȘtergere
  12. am o paleta de subiecte tari sustinute de 10 kg de documente si ore intregi de filmari cu camera ascunsa....
    o tema este asemanatoare cu furtul de identitate prezentat in emisiunile trecute numai ca aici este vorba de dublarea identitatii dovada fara tagada a stalinismului militienesco comunist din zilele noastre

    RăspundețiȘtergere
  13. Parerile despre noul format al emisiunii Nasul sunt impartite. Unele chestii imi plac si mie altele ba, dar.. un lucru in schimb care mi se pare de o deosebita valoare - dar pe care romanii din pacate l-au uitat, pentru ca sunt prostiti in proportie de 90%, poate si mai bine - este aparitia in noul format al emisiunii, a oamenilor de valoare din tara asta, care au ridicat de multe ori steagul Romaniei pe cel mai inalt catarg. Din pacate romanii nu se mai uita la adevaratele valori, la cei care de multe ori i-au facut sa planga de bucurie, desi nu o duceau mai bine decat acum. Mai bine se uita de dimineata pana seara pe politica si mananca toata ziua politica pe paine decat sa admire si sa-i promoveze pe cei care merita si au facut sacrificii imense pentru a bucura romanul de rand. Multi au uitat ca mancau paine cu ratia, multi au uitat ca citea la lumanare, multi au uitat doar pentru ca nu era atat stres politic.
    Televiziuni care 24 din 24 de ore dau doar dezastre si minciuni ale politicienilor de orice culoare politica ar fi ei, pupandu-i pe unii in dos uitand sa mentioneze ca unii au fost si altii mai sunt inca la putere, ca au creat un sistem doar pentru ei , ca sunt cu totii una si aceeasi plamada indiferent de partid, se pupa pe gingii cu totii, PNL - PDL - PSD - PC - UDMR - UNPR, toti un drac, una si aceeasi marfa, se cearta de ochii lumii si prostesc romanii in fata iar ei in prostia lor ii mai si cred - dupa 20 de ani de minciuni - avem o natie de rahat 90%. Ciuvica, Vasile Blaga, Gigi Becali, Vadim Tudor, DDD, Nastase, Ponta, Crinel, Voiculescu, Udreasca, Videanu, Hrebenciuc, Mircea Badea, Ciutacu, Visan, Speriatul ala din Timisoara de la PDL, si alte nonvalori ale natiunii romane doar astia stim sa-i aratam zilnic la TV - si apoi sa fii destept tu popor roman uitandu-te la ei.
    Halal. Nici Radu Moraru nu-i usa de biserica dar nu s-a ascuns macar atunci cand a zis ca-l sprijina pe Base.

    RăspundețiȘtergere
  14. Poate Naşului i-ar trebui si un om real de presă...

    RăspundețiȘtergere