miercuri, 22 decembrie 2010

Mircea Badea schimba reclama !

Pentru toata lumea a fost un soc, cand Mircea a renuntat la firma de autoturisme japoneze si un contract baban, pentru a face aproape gratis reclama la un medicament!
Dar multa lume nu stie ca insusi Mircea sufera din copilarie de: "stari depresive sau manie cu agitatie, psihoze halucinatorii cronice, sindroame confuzionale" iar acest medicament l-a ajutat sa treaca peste multe momente critice. Chiar daca, dezvoltarea sa intelectuala a avut de suferit, acest medicament i-a facut suferinta mai usoara. De aceea, acum cand s-a ridicat ca mare vedete, fiind un bun samaritean, vrea sa-si ajute semenii.


Medicamentul contine in compozitia unui comprimat: 25 mg maleat de levomepromazina si 5 mg de lecitina. Actiune terapeutica: Neuroleptic antipsihotic cu actiune sedativa intensa; analgezic, simpatolitic, anticolinergic, antianxiolitic
Tratamentul este de lunga durata, de aceea si acum, Mircea nu a renuntat la el, dar observati cu totii ce efecte benefice are (asupra starilor emotionale, mai putin asupra intelectului).


Pentru dozarea si durata tratamentului, consultati medicul specialist. Acest medicament, facand parte din categoria hipnoticelor, nu se elibereaza decat cu prescriptie de la medicul specialist!
Inca odata, Mircea Badea da o palma celor care afirma ca e o simpla sluga si un profitor! Iata adevarata fata a copilului semioligofren, ajuns acum vedeta de tv, adulata de o multime de tineri posibil viitori beneficiari ai acestui medicament.
Multumim Mircea Badea!!!

6 comentarii:

  1. Poti sa-i zici cum vrei, sa-l tarasti prin noroi dar baiatu asta are un IQ aproape egal cu tensiunea curentului din romania.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai e si varianta hard a medicamentului: Prost-ANAL!

    RăspundețiȘtergere
  3. @zerocratie
    Daca muicea badea are IQ, inseamna ca tu ai inteligenta unei amibe anaerobe.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ascultati ce va spun (o sa scrijelesc si p-o stanca pe drumu spre Urlatoarea ca sa ramana): acest neica nimeni va ajunge sus de tot si generatii intregi il vor urma. Multi Il asteapta pe Messia sa se nasca. Gresit! El e aici, printre noi dar suntem orbi. El ne va calauzi, el ne va arata calea spre lumina, spre bunastare.. Sigur, cu ajutoru sefului sau Gadea care are grija sa-l promoveze 24/7 ca pe o divinitate. El e singuru care ne poate scoate din zeama asta, el ne va face sa-i lasam pe nemti in urma, iar Plesu va izbucni in lacrimi de invidie ca nu s-a gandit el primu la asta. El care face parcarea laterala din prima, care merge iarna cu cauciucuri de vara, care stie toate sporturile, care sare coarda cu okelari de soare...el este NEO al nostru, THE ONE, el este salvarea! VOTATI BADEA pe unde puteti!

    RăspundețiȘtergere
  5. @zerocratie
    nu pot sa te contrazic, chiar sunt de acord cu tine. am o mica precizare: asa-i cum spui tu, doar cand e pana de curent...

    RăspundețiȘtergere
  6. exista si amoeba aeroba?!

    RăspundețiȘtergere