miercuri, 15 decembrie 2010

Mircea Badea, eroul aerului


Lumea aeronauticii romanesti, greu incercata de taierea pensiilor si asa foarte mici ale aviatorilor, a mai primit o lovitura sub centura la sfarsitul saptamanii trecute!
Urcandu-si, cu destula greutate, muschii si bubele faciale in cursa de Cluj, Mucea Badea, simbolul aviatiei romane, neinfricatul erou al atator intamplari memorabile (vezi zborul, in premiera mondiala, doar cu cateva pene lipite de cur), s-a labartat intr-un fotoliu, alaturi de cei doi papagali de la Radio MU, Buzdugan si Morar. Tot semnand autografe, aratandu-si musculatura si prestand spagate pe culoarul dintre scaune, spre amuzamentul pasagerilor, Mucea nici nu a realizat ca sunt pe la jumatatea zborului. Doar cand avionul a trecut printr-o zona de turbulente, Badea a realizat ca pasagerii pot fi in pericol. Atunci, dand dovada a cata oara, de un curaj nebun, s-a cacat pe el de frica! Lumea, anesteziata de putoarea iesita din pantalonii vedetei, a uitat de zgaltaieli si s-au grabit in cautarea mastilor de oxigen. Avionul si-a linistit zborul, iesind din zona respectiva si toti pasagerii l-au aplaudat pe erou. Renumele lui de mit al aviatiei, si-a pastrat inca odata aura.
In drum spre cabina de WC, pentru asi curata chilotii si pantalonii plini de cacatul salvator, Mucea s-a intersectat cu o stewardesa care zambea in coltul gurii.
- Auzi papuse, iti plac emisiunile mele, stii cine sunt eu, nu?
- Da stiu cine sunteti dl.Badea, dar nu ma jigniti, am invatat macar sa citesc...



Cu o mana bagata adanc in pantaloni, Mucea Badea a intrat bosumflat si ingandurat, in WC de unde nu a mai iesit pana la Cluj (nici macar astea nu se mai uita la frumoasele mele emisiuni? - era intrebarea care l-a macinat).

2 comentarii:

  1. No, din nou esti rau cu analistu-sensei. Toata lumea stie ca avioanele astea noi au airbaguri si el stie asta si sunt sigur ca nu i-e frica (s-aude buhu prin statiile de tramvai ca Toyota i-a dat niste airbaguri la purtator, sa si le tina in buzunare, dar asta e classified), dar a vrut sa faca o caterinca ieftina de scara blocului, avand curaj si datorita celor 2 amibe care-l insoteau si care asa, ca bajetii pe gardu scolii, s-au gandit sa se ia de prima fata care a fost draguta cu ei, uitand ca asta face parte din meseria fetei.

    RăspundețiȘtergere
  2. si s-a dus el asa cu cacatul in chiloti la donsoarele alea virginale? hai mai da-l in pizda masii de labagiu frustrat tonomat!!

    RăspundețiȘtergere