marți, 14 decembrie 2010

Mihai MareleMalai


In politica romaneasca, si-au facut locul dand din coate, si cativa actori. Printre acestia, un exemplar sinistru de traseist politic, este Mihai Malaimare. Ales in primul mandat, deputat PSD de Botosani, face un salt de acrobat si trece de la stanga la pseudo-dreapta, adica la PNL. Mare caracter! Nu discut performantele sale artistice, nu sunt fan al clovnilor fara umor, dar modul de comportament al unui asa zis mentor al tinerelor talente este deplorabil. "Artistul" se crede buricul pamantului, dand dovada de o megalomanie fara margini. Ca orice politician, si-a facut un blog, pentru ca asa e trendul, unde scrie vrute si nevrute. Saptamana trecuta a publicat un atac la adresa unei firme care asigura iluminatul public la el pe strada. Mare membru al CNA, unde se monitorizeaza limbajul folosit in televiziuni, pus de PNL parca, a gasit si vinovatul, evident Basescu! Dar iata o monstra de limbaj folosit de un modelator al tinerelor talente actoricesti:
" Spun asta pentru că: pe strada mea nu arde lumina stradală de zece zile. Fac reclamaţie, cu nume şi prenume şi nu-mi răspunde nimeni. Dau telefon şi îmi răspunde o vacă ce nu este în stare să spună decât ”nu ştim”, “nu avem voie să vă spunem nimic” şi tot aşa. Întreb: cine pizda mă-sii plăteşte această instituţie ca să-şi bată joc de noi? Răspund: noi, idioţii de romani care am acceptat să fim fututi în gură de către orice animal, de către orice golan de doi bani, de către orice mizerabil, de către orice jigodie ordinară care îşi poate cumpăra cu 7000 Ron liniştea în ţara asta de rahat!”, Ei, nu-i didactic? Curvetele politic Marelemalai, este nervos ca tocmai pe strada lui nu este curent, a lui marele actor, care a lins curul lui Iliescu si Geoana, iar acum pe cel al lui Antonescu. De panarama ce conduce primaria capitalei, Oprescu numai vorbe bune, are in program. Nu spun, si firma respectiva are multe bube foarte cunoscute, dar sa folosesti un asemenea limbaj, tu mare intelectual si formator de opinii, da masura educatiei tale.Apoi sa arunci si becurile de pe strada ta in capul lui Base', deja e de Balaceanca. D-le Mihai Marelemalai, ai reusit sa devii ca o mamaliga stricata, pe care nici porcii nu o mananca. Malaiul din compozitie, a mucegait deja.
Preluand exemplul altor bloggeri mitocani (Badea,Ciutacu, etc), nu accepta decat comentariile binevoitoare si care-l lauda. Bravo, Mihaita, esti "za best" !

P.S. Tocmai ce si-a sters postarea incriminata, a redevenit un intelectual rafinat...

2 comentarii:

  1. Buna dimineata. Intru direct in subiect, spunandu-va ca am intrat de cateva ori pe blogul mariei sale - malai. Mare mi-a fost surpriza atunci cand am avut un comentariu pe blogul mariei sale, mi-a raspuns destul de suparat, aratandu-mi cat de idiot era comentariul meu. Dorind sa ii raspund am constatat ca eram banata, astfel neputand sa ii dau replica. Dar asta nu a fost tot, deoarece am intrat iar pe blogul domniei sale, mai tarziu, de citit am putut citi dar de dat replica nu am mai putut. Pana la urma este o problema banala, dar vreau sa scot in evidenta narcisismul mariei sale si mai ales cine nu gandeste ca el, este prost ori idiot. Pt. mine nu inseamna nimic acest personaj, dar parca imi este ciuda cand stiu ca este platit din banii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa fac toti egocentristii, tipa pentru libertatea de opinii, dar nu concep ca pot fi criticati. Cand nu ai raspunsuri, mai bine banezi, atat stiu ei.

    RăspundețiȘtergere