marți, 28 decembrie 2010

Hugh Hefner i-a furat dragostea lui Mircea Badea !!

"Pe 26 decembrie 2010, Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, astazi in varsta de 84 de ani, a anuntat ca se va casatori pentru a treia oara, scrie BBC News". Atat de sec suna aceasta stire. Drama care se ascunde in spatele acestui eveniment monden, au aflat-o in premiera doar "sursele" noastre!!! In vara anului 2008, Mucea Badea se afla in concediu la Chioln si asista la un spectacol de culturism (in calitate de invitat), desfasurat in piata din fata superbei catedrale. Pe acelasi rand de scaune cu Mucea se afla o domnisoara destul de stearsa dar cu un ten care l-a impresionat foarte placut pe Badea, fiind foarte asemanator cu al lui.


Interesandu-se despre ea, Mucea afla ca e un fotomodel in devenire si ca IQ-ul nu o prea ajuta. "Doamne cate asemanari!"-isi zise el. Printr-un intermediar facura cunostinta, dar tipa nu prea ii dadea importanta fiind cu ochii lipiti de podiumul unde evoluau culturistii. Atunci, la momentul culminant al show-ului, Mucea fu invitat sa prezinte numarul sau deja vestit in toata lumea: "Spagatul Badea prin aruncare directa". In uralele multimii de nemti (majoritatea beti), Mucea presta vreo 3 spagaturi, pana cand i se rupsera pantalonii intre picioare. A fost scanteia care i-a dat foc inimii gagicii. Retras in culise unde-si cosea crapatura, Mucea fu vizitat de ea, doar ea si isi furara inima unuia altuia... Cu pantalonii cusuti si o fata de vitel indragostit, Mucea s-a plimbat ore in sir de mana cu ea, pe strazile Chiolnului. Pierduti in multime, fericirea ii invaluia, dragostea ii molesea, cosurile de pe fata dispareau, ascunse de zambetele largi ai celor doi. Ce mai, a fost dragoste la primul...spagat!


Intalnirile lor au continuat, fiind chiar foarte dese, Mucea gasind tot felul de motive penibile pentru a pleca de langa "topmodela". Si dai cu amor nebun intre 2 avioane, prin tot felul de hoteluri din diferite orase. Pana cand declicul s-a produs. Era pe la mijlocul lui 2009, cand Crystal Harris (am uitat sa precizez ca despre ea este vorba), a inceput sa dea semne de raceala (fara complicatii la plamani). S-au mai vazut de cateva ori, dar Badea simtea ca totul e pierdut...


Apoi ea nu a mai dat nici un semn. Cu inima sangeranda, Mucea s-a consolat in bratele "topmodelei", pana cand a vazut numarul din decembrie 2009 al Plaiboi-ului. Pe coperta a recunoscut-o! Chiar daca avea fizicul bine "lucrat" plastic, iar fata isi pierduse cosurile si farmecul, lui Badea i s-au umplut ochii cu lacrimi... Fire sensibila, Mucea s-a retras in singuratate cateva zile si a suferit in tacere.
Dar marea lovitura pentru Badea a venit acum, la sfarsit de 2010, cand fosta lui mare iubire, Crystal Harris, intr-un interviu spumos acordat revistei Varaieti, a declarat ca Mucea nu se ridica nici macar pana la genunchii lui Hugh Hefner, in materie de sex si ca de aceea l-ar fi parasit... Sa-ti fie rusine Mucea Badea!!!
Iata-l pe Hugh Hefner, un batranel care la 84 de ani, i-a furat dragostea lui Mircea Badea:

Un comentariu:

  1. Sincer ma-ndoiesc ca analistu are gusturi d-astea. Lui ii plac d-alea sportive cu patratele si muski (dar nu mai proeminenti ca ai lui ca se face de cofetarie) si care pot sa faca flotari in pumni (din nou nu mai multe ca el) sau sa sara coarda prin parcuri...Sigur, acuma Heffner care este un model pentru toti noi astia (si cine nu recunoaste minte) care speram ca in viata viitoare sa gustam macar jumate din ce a gustat el, are niste gusturi primitive si subtiri. Lui ii plac blondele voluptoase (suna cunoscut?) si daca se poate la paket :D. Analistu de Salajean n-are cum sa intre in categoria asta. Unde mai pui ca-s proaste. Ce ar vorbi "dupe" un filozof si intelectual rasat care este el, c-o maimuta d-asta blonda (ca el nu fumeaza tigara de "dupe")? S-ar uita la Gadea in reluare si atat.

    RăspundețiȘtergere