miercuri, 29 decembrie 2010

Este Victor Ciutacu autist ?

Ca boierii aveau slugi stim si bine faceau. Nu oricine se putea ocupa de politica, cultura sau stiinta. Ca parvenitii actualei societati au slugi sub diferite denumiri: bone,soferi,bucatari,etc, stim si asta. Nu este nimic rau nici in aceasta, profitorii se pot plimba si etala bogatia prin tot felul de locuri de "fite", la brat cu femei frumoase dar arareori cu ceva materie cenusie in capusoare. Iar angajatii castiga si ei un ban cinstit, spre deosebire de stapanul lor...
Acestea fiind stabilite, ajungem la un caz mai deosebit, adica: un slugoi care are la randul lui o sluga!
Mucea Badea, ca de obicei, isi petrece vacanta de iarna prin strainataturi, odihnindu-se cateva zile prin vreun hotel de lux (pe banii fraierilor care se uita la macabrele sale maimutareli), pentru a recupera puterile risipite in lupta cu Dictatura. Ne anunta ca se va intoarce (va rog, nu vomati), probabil pe un cal cu sabia dreptului la libera exprimare in mana stanga (cu dreapta face altceva...)
Ei bine, slugoiul numero 1, si-a gasit un servitor care sa-i tina locul si sa-i faca treaba. W.Ciutacu, preia stafeta si va grohai in lipsa lui Mucea, rasturnand si el troaca cu zoaie pe ecranul tv. Mai mult, sluga W.C. este foarte recunoscatoare lui Mucea si-i da cateva limbi, gudurandu-se pe langa el. Iata ce admiratie pupincurista gasim pe blogul W.C.-ului:"Aşa că, pentru trei zile (azi, mâine, poimâine), îi cotropesc, cu acordul şi mai ales la iniţiativa stăpânirii, spaţiul de emisie...consider că Mircea Badea este, la ora asta, cea mai imporantă vedetă tv din România. Şi nu vreau să-i iau locul.". Parca ar merge un Triferment sau Colebil, nu? Sa fii sluga la stapan este un fapt absolut normal pentru multi ziaristi, dar sa ajungi sluga slugii este un nivel de unde nu se mai poate cobori. Ciutacu a reusit acest "record". Deja putem sa ne punem intrebarea daca nu cumva W.C. are tulburari de comportament cum ar fi "Sindromul Tourette", avand ticuri de a lingusi si linge cururi?
Sau poate este autist si nu are interes dezvoltat decat pentru pupincurism! Atunci ar avea mare succes o continuare a capodoperei "Rain Man"


Propunere de poster...

3 comentarii:

  1. Dragii Mosului, dupa cum vedeti, pentru nea' asta cu ochelari Badea e cea mai importanta vedeta din Romania. Bun, am inteles acest cunilingus sincer facut cu drag vedetei preferate ca i-a dat ocazia sa-si expuna mai des ideile si parerile din fundu curtii, dar faptul ca il considera cea mai importanta vedeta din RO deja imi dovedeste, inca o data, care e sistemul de valori al magotului cu ochelari. Acum il invita pe Serghei, laudandu-l si facandu-l si p-asta vedeta importanta, Serghei care nu stiu cu ce se deosebeste de mine, de tine, de postas, de vecinu de la 4 sau de ala care citeste lumina, in afara tatuajelor si orgiilor la care participa. Asta e tara si astea sunt valorile unui redactor sef de cotidian national si realizator de emisiuni. Si facator de opinii pentru retarzii apologeti.

    RăspundețiȘtergere
  2. aceste doua scroafe "jurnalistice" vor continua sa se catere si in 2011 in poala motanului castrat felix...atat se poate in media romaneasca, fara lingeri de cururi si fara clisme reci la adresa "stapanirii" mogulistico/securistice, nu ajungi nicaieri pe malul dambovitei cea urat mirositoare...la multi ani

    RăspundețiȘtergere