duminică, 12 decembrie 2010

DUMB & DUMBER 2 in vara lui 2011 !

A fost anuntata pentru vara anului 2011, lansarea partii a 2-a a comediei de mare succes, "DUMB & DUMBER", pentru cei care nu au cunostinte de limba engleza:"Tantalaul si gogomanul"
Dupa ce au vazut prestatia celor doi eroi, la mitingul din fata CNA:


si la influenta exercitata de ovreiul Ciutacu asupra comunitatii evreiesti de la Hollywood, producatorii americani au hotarat: rolurile celor doi prostalai retardati nu vor mai fi incredintate lui Jim Carrey si Jeff Daniels! Ele vor fi interpretate de Mucea Badea si W.C.iutacu, care au prestat foarte natural si convingator la preselectie. Este posibil sa apara si Mihai Suzana Gadea, in rolul unui predicator adventist, care sa cunune...Dar nu sa nu dezvaluim mai mult. Pe surse am facut rost de 2 proiecte pentru posterele filmului, pe care le prezentam in exclusivitate:


2 comentarii:

  1. acest "film", merita vazut si injurat de doua ori... artistii emeriti populari ce apar in acest film de anvergura damboviteana, merita scuipati si loviti peste fetzele alea butucanoase pt prestatia lor tragic/comica...

    la mine pe blog Prea Cucernicul Micul Prostescu se teme de ispita "Dracului" de Basescu!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Voi ati observat ca Badea de vine un model pentru societatea noastra? Deci va dati seama unde o sa ajungem? Radu Tudor hanalistu auto-intitulat militar il citeaza, mustata cu laptop la fel, Gabi Pandele la fel, Dana Grecu la fel...toti antenistii dau citate din el. Din Plesu nu da nimeni citate, dimpotriva, el e trecut la ASA NU. Si acum macacu cu costum se ia si de internet ca ar trebui cenzurat si amendat. Ma uimeste cata cretinitate incape intr-un singur pitic cracanat.

    RăspundețiȘtergere