joi, 30 decembrie 2010

Domnului Huidu, cu dragoste...


Parafrazand titlul unui film celebru, am sa scriu cateva randuri. Chiar daca nu am nici un chef. Aseara nu m-am uitat la stiri, dar am aflat azi dimineata despre teribilul accident suferit de Serban Huidu. Bineinteles, posturile tv stiriste au si taiat halci sangerande din acest eveniment, pentru a-si hrani termitele. Ziarele colorate se intrec in stiri "senzationale" care nu spun nimic... Toti mimeaza ingrijorarea si sunt "alaturi de familia greu incercata". In spate se ascund ranjetele hidoase ale satisfactiei de a mai avea un subiect "gras", cateva zile, aducator de venituri.
Pe Serban l-am cunoscut mai intai la Cronica, pentru ca apoi sa-mi dea o neasteptata mana de ajutor, promovandu-mi primul blog. Am schimbat cateva mail-uri primind raspunsuri mereu pe fuga, de la o persoana ocupata. Dar intotdeauna incercand sa ajute. Aprecia vechiul si noul blog, pentru parodiile la adresa mitocanului Mircea Badea. Aflat in conflict cu el, a incercat elegant aplanarea lui printr-o invitatie la dialog. Mitocanul, ca orice mitocan, a refuzat-o, facand-o si publica... Toate acestea spun multe despre caracterul lui Serban.
Acum, cand soarta l-a adus in fata unui obstacol,ii doresc sa-l evite cu umor si eleganta, asa cum il stim cu totii. Ca un schior-artist bine dispus, care aluneca cu zambetul pe buze printre jaloanele vietii, veselindu-ne si luminand astfel diminetile noastre, tot mai mohorate.
Domnului Huidu, cu dragoste... ii doresc multa SANATATE!

4 comentarii:

  1. Ce te pune pe ganduri e ca unu ca Ciutacu sau Badea sau Radu Tudor sau vreun pittbull d-asta rau de gura nu vor pati niciodata asa ceva. Toate relele si ghinioanele se duc la oamenii care-si vad de treaba lor. Sigur, nu dorim rau nimanui...dar te-ntrebi asa...pur si simplu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai mare dreptate. Intotdeauna m-am intrebat de ce jigodiile traiesc mult si bine, iar oamenii adevarati au parte de asa necazuri. Nu am gasit raspunsul, probabil se gaseste in viata de apoi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Insanatosire grabnica domnului Serban Huidu. Inspirat titlul postarii. La multi ani! Un nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e on topic, dar se impune : La mulţi ani 2011 !

    RăspundețiȘtergere