vineri, 10 decembrie 2010

Din bube ,mucegaiuri si noroi...partea doi.

Ziua de 7 decembrie 2010 va ramane scrisa cu litere de aur in "anal-ele" Antenelor lui mos Felix. La "Acces din-rect", invitatul principal al Simonei Gherle, a fost intaiul sportiv al tarii: Muuuiiircea Badea!
Mai intai Simona, "femeia snur, fara ţâţe, fara cur",dar cu dantura usor cabalina, ne-a delectat cu o noua monstra de inteligenta, lasandu-ne pe "dinafara":



Apoi si-a intrat in rol "El mariachi" Badea, acest latino lover bubos, cu mare trecere la gospodine in menopauza. Badea, a facut ce stie el mai bine, s-a facut de ras. De fapt nici nu mai poti rade de el, la cum arata, fara tonele de farduri, mai mai ca ti-e mila de asa o scursura.
Avand in vedere marele succes de care s-au bucurat primele instantanee, revin cu altele, la cererea fanilor lui Muircea. Luati cu lamaie!






Ce mare vedeta! Inteligenta, carisma, frumusete, educatie aleasa, toate stranse intr-un corp atat de bine lucrat, iar finetea gesturilor e dezarmanta. Observati si dantura-i de vis...
Muircea, tata, daca femeile si barbatii te refuza, doar stii vorba din batrani:
"o laba la timpul ei, face cat 100 de femei" si nici nu costa. Hai, la treaba!
Run Badea, run!

4 comentarii:

  1. Uite inca o chestie tare: http://www.trilulilu.ro/dimineatacubb/630e8d93030b21. Cam atata poate sa faca dobitocul de Muircea.

    RăspundețiȘtergere
  2. daca prostia ar dure asta ar tipa 16 ore din zi ca el asa munceste ca presedintele , si patronul lui o sa ii tina companie ca ala e si mai prost decit angajati altfel nu iar angaja asa de repede, curios sint daca il da afara pe Miurcica ce tembeleziune o sa il mai angajeze , care patron ar vrea sa fie spalat de limba lui aspra la fundul nespalat idem Voiculescu :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. dariu al lui istaspe11 decembrie 2010 la 10:05

    Ce ma bucur cand vad ca mai sunt si altii care-l vad pe marele sportiv asa cum e el, la valoarea lui reala de dupa virgula si nu cum il promoveaza astia din antene sau aplaudacii lui autisti retarzi. :D Sigur, in tara asta unde cacatii fac analize pe la tv despre orice in loc sa puta sub un ziar, oricine poate ajunge vedeta cu emisiuni la tv, radio, bloguri de supersucces, imagine la masini si excavatoare...Deci m-astept ca unkiu Badea sa apara tot mai mult pe sticla si sa aiba "succesuri" tot mai mari la 10 pentru RO unde va ajunge sa fie numai el, un fel de 10 vedete intr-una singura, ca magazinu Victoria (50 de magazine intr-unu singur) si, de ce nu, poate i se va face si o statuie la Universitate, dar nu pe cal, ci pe o Toyota. SUV. Deci lumea e a lor. Pentru ca buruienile cresc oriunde si nu le trebuie conditii speciale.

    RăspundețiȘtergere
  4. O singura observatie: emisiunea in cauza se numeste, de fapt, ''Abces din rect''. O zi senina!

    RăspundețiȘtergere