marți, 7 decembrie 2010

Crin, acelasi cretin ! (n-am gasit alta rima...)


Intr-o sceneta umoristica din anii 70, "Fabula", jucata de genialul Toma Caragiu si umilul invatacel Mircea Diaconu (de anul trecut, mare liberal), replica ramasa celebra era: "n-am gasit alta rima". Urmarind prestatia jalnica a urmasului Bratienilor, profesorasul cel viteaz,invitat la TVR1, nu am gasit alta rima la Crin. Studiind istoria, apreciez faptul ca a castigat olimpiada nationala in 78, simtind de 3 ori pe propria piele in acele vremuri, ce insemna faza nationala. Inocenta adolescentei, imi aducea numai dezamagiri si nu puteam intelege in ruptul capului, de ce nu treceam de mentiune. Scriam detaliat si la obiect, placandu-mi la nebunie istoria, nu greseam anii evenimentelor, doamna profesoara de istorie din liceu era foarte mandra de mine, si totusi nu saream sub nici o forma, de locul patru. Apoi, in clasa a XII, cand nu mai erau olimpiade, am aflat de la un amic ardelean, ca intrai in primele 3 locuri, adica la premii, daca pe langa textul istoric scris bine, mai adaugai si niste referiri elogioase la tov. si tova. Ceausescu! Acum sincer ma bucur ca nu am aflat mai devreme, poate m-as fi curvasarit si eu avand scuza varstei. Acestea fiind spuse, tin sa-l felicit inca odata pe utc-istul Crin, pentru castigarea olimpiadei (apropo, sunt sigur ca lucrarea a fost pastrata, nu ar strica publicarea ei, sau o fi la Patriciu:)...). Ce nu inteleg eu din biografia lui George Crin Laurențiu Antonescu, este faptul ca a ramas repetent in timpul facultatii, ca un fel de gest de protest fata de sistemul comunist! Cum vine asta? Iti punea-i parintii sa mai cheltuie niste sume marisoare de bani, ca sa protestezi tu impotriva sistemului, repetand anul... Domn' profesor, chiar ne iei de prosti?


Observand frecventa prezentelor marelui liberal la serviciul actual (Are 0,92 la sută prezenţă în Senat. Adică a participat doar la trei voturi. Dintr-un total de 327!), ne cam lamurim ce tragere are spre munca. Dar nici macar asta nu ar deranja atat de mult, cat prestatiile penibile de care este in stare. Dupa ce a lansat sloganul "revolutionar": Romania bunului simt!, primul care da dovada de cea mai mizera nesimtire este chiar el. I-auzi ce declara liberalul second-hand, in apararea guvernului Tariceanu: "salariile bugetarilor trebuiau sa fie mai mari decat in privat, pentru a putea atrage persoane bine pregatite in sistem." Si asa a ajuns atata amar de lume sa umfle sistemul bugetar: soti, sotii, copii, nepoti, etc. Stim cu totii cum functioneaza si cat ne ia din buzunare acest malaxor de papat bani. Aceasta este gandirea marelui liberal! El conduce caricatura PNL-ista. Cum se mai intorc Bratienii in morminte cand vad ce a ajuns partidul pentru care s-au dedicat. Cu "liberali" gen Patriciu, Rusanu, Fenechiu, afaceristi de nume si renume, Crinulet este un biet putzulica, varat drept paravan, la inaintare. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca, mai nou, Crin il gaseste "onorabil" pe turnatorul ordinar Felix Voiculescu si panarama lui de partid PC. Nu ar strica o alianta PNL-PC si Antenele la dispozitie. Mandria partidului istoric arunc-o la gunoi. Ce bine vor da in poza Crinuletz cu Voiculetz, nu? Multi si-au pus sperante, la alegeri, in acest putzoi, cu iesiri de adolescent nedus la curve. Vazandu-l cum presteaza, sper ca multi isi vor fi strigat dezamagirea! Profesorul ratat, se vrea un mare presedinte al unui fost mare partid liberal, cineva sa faca bine si sa-i arate unde-i sediul, de cand nu a mai trecut, a uitat adresa...
Intorcandu-ma la nemuritorul Toma Caragiu, nu pot sa afirm decat: Crin, acelasi cretin! (chiar imi place rima, dle. Diaconu)

4 comentarii:

  1. chucky cretinu' nu se dezminte....a ramas acelasi natarau chiulagiu de acum 20 si ceva de ani...multi fraieri l-au votat totusi...ce a fost in capul lor oare?

    te astept la mine pe blog unde Micul Prostanel si Marele Prostanac dezbat incinsi la chilotzi originea minciunii in PSD?!?!?!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sa las la o parte orice comentariu la adresa lui Cretinel Antonescu si am sa te rog sa cauti inregistrarea de la Abces Din Rect unde invitat a fost Muirciulica Badea. Baiatul asta ori e bolnav, ori e ne..tut. Din cauza caldurii din platou, s-a dus toata crema de pe fata lui si au ramas la vedere toate cosurile si petele. Pur si simplu mi s-a facut greata cand l-am vazut....dupa ce ca nu pot sa-l suport oricum, la vederea bubelor cu pricina mi-a venit sa vars si abia am reusit sa pun mana pe telecomanda pentru a scapa de mutra lui.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaaaaaaaaaaaa,asa o sa ajunga acest CRETIN,care se vede ca si Dan Diaconescu,PRESEDINTE.Vai de capul nostru,asa o sa arate peste 3 ani de lupta impotriva BASESCULUI.ha,ha,ha....

    RăspundețiȘtergere