duminică, 26 decembrie 2010

Craciun cu Mitocanul

Cei care au urmarit programul de Craciun, "Razvan si Dani" de la A1, au avut parte de surpriza prezentei Mitocanului. Nelipsit de la nici o "sindrofie" a Intactului, aflat in cautare disperata de audienta, Mucea Badea a jucat rolul unui fel de Gulliver bubos si semiretardat, aflat in vizita la Liliput. Imbracat "la misto", in izmene, la gat cu un jabou cam jegos si incaltat cu ghete crem, Mucea a fost penibil ca de obicei. Acum toti stim povestea lui Gulliver, ce cauta Mitocanul in rolul unui gigant (al prostului gust, poate) si care erau liliputanii nu am inteles. Macar daca-l legau, mai era o chestie...


Dupa cateva poante rasuflate, despre cum s-a umplut de cacat din neatentie, Mucea Badea a fost invitat sa bata la dobe. Bucuros nevoie mare si afisand acelasi zambet dublu rafinat, Mucea s-a apucat de prestat:


Foarte concentrat, cu o privire ce-i trada inteligenta, a tot batut satisfacut la dobe, pana a trebuit sa-l opreasca lumea din studiou:


Pentru cei care nu au "vibrat" la momentul "Badea" din cadrul emisiunii, recomand vizionarea unui Gulliver adevarat, cu actori nu cu mascarici:




P.S. Mai nou, terminandu-si cele 2 idei fixe, Mucea preia pe blogul personal scrierile altora. De Craciun a fost randul surorii sale (nici o asemanare cu Mitocanul)

2 comentarii: