luni, 22 noiembrie 2010

Va place funduletul d-nei Udrea?


Voluptos si apetisant, popoul d-nei Udrea, a nascut un concurs de linguseli la alegerile PDL pentru Bucuresti. Pornind de la candidatura unica si pana la rezultatul bine stiut de mult, toata sceneta a fost jenanta. Regia si scenariul, deplorabile. Nume grele si-au unit vocile in curul...pardon corul laudelor: Ioan Oltean, George Scripcaru, Gheorghe Flutur, Florin Popescu, Raluca Turcan, Cristian Boureanu, Roberta Anastase, Teodor Baconschi, Gheorghe Ialomiţianu, Daniel Funeriu şi Valeriu Tabără...Hooooo, gata, ajunge! Si da-i si lupta cine ajunge primul la funduletul Elenei. Kill Bill, soare, valoare, eforturi monumentale, etc (aplauze si urale). Nu cred ca merita Udrea un asemenea spectacol penibil. Iar remarca ei : "Aş candida la fiecare şase luni ca să aud atâtea lucruri bune spune desptre activitatea mea!" sper sa fi fost spusa la misto, altfel ar fi tragic. Pana la urma au preferat-o pe Udrea de la spate si in fundul gol si nu asa:


Este sinistru ca la 20 de ani de la disparitia unei Elene linsa in cur amar de ani, alta (nici o comparatie), sa fie tinta unui atac "limbistic" atat de agresiv. Traiesc cu speranta ca Nuti sa se fi iritat la popou si sa nu-i placa, altfel e pierduta.

4 comentarii:

  1. Baconschi a fost ABSOLUT PENIBIL. Ce-o căuta boul ăsta în fruntea MAE, nu-mi dau seama...

    RăspundețiȘtergere
  2. hai ca si tie iti place... cui nu-i place, nu mananca.. nu se uita...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, si mie-mi place, dar n-o spun la microfon...

    RăspundețiȘtergere
  4. daca iese sefa la pdl nuti, cocos atunci ce iese?

    la mine pe blog breaking news: "Ivan Turbinca Medvedev propune impartirea Europei pe sectoare de responsabilitate militara...Ghiciti ce sector vor cere rusii?"

    RăspundețiȘtergere