marți, 30 noiembrie 2010

Scurtisime

- Astazi se implinesc 72 de ani de la moartea Capitanului, Corneliu Zelea Codreanu, ucis miseleste de regimul lui Carol II, cu mana curvei politice Armand Calinescu (fost taranist, apoi trecut prin "n" partide, sfarseste valetul lui Carol II). Capitanul, a fost fondatorul si liderul Miscarii Legionare, "singura miscare romaneasca despre care I.L.Caragiale nu ar fi putut spune nimic..."Afirmatia ii apartine lui Cioran. Om de inalta statura morala, care a pus credinta inainte de toate, Capitanul a slujit si iubit patria, asa cum nimeni nu a mai reusit de atunci. In acele vremuri tulburi, in care majoritatea clasei politice romanesti era corupta si putreda (ca si acum), el a fost un exemplu de integritate. La nunta sa, desfasurata la Focsani in 1925, au participat aproximativ 100 000 de persoane! Dumnezeu sa te aiba in grija, Capitane!

- La alegerile din Basarabia au castigat cei care au vorbit cel mai bine ruseste! Partidul Comunistilor, a fost pe placul moldovenilor. Inima strigoiului bolsevic Ion Ilici Iliescu, a tresaltat de bucurie. Basarabia a fost pamant romanesc, o mai fi si acum, dar populatia in majoritatea ei, vorbeste o limba romana precara, in schimb limba rusa e stapanita la perfectiune! Includ aici si tineretul (asta e marea drama, a transmiterii rusificarii). Daca la cei mai in varsta este explicabila aceasta realitate, intelectualitatea basarabeana nu are nici o scuza pentru ce se intampla cu cei tineri. Si guvernantii de la Bucuresti ar fi putut face mai mult, dar sa nu uitam de zidul construit la granita de filorusii conducatori atatia ani.


- La final sa ne mai descretim fruntile cu o stire plina de "humor". Cu o insistenta demna de o cauza mai buna (daca nu chiar suspecta), Tiberiu Lovin si al sau "Reporter Virtual" (veti mai auzi aici de el), anunta ca Santaj Rosca Stanescu impreuna cu Dinu Paturica Patriciu au lansat un portal online, care va fi: "un agregator uman". Numele portalului? Cum altfel decat: "CorectNews" :)
In acelasi timp la Adevărul Holding, tot al lui Patriciu, au inceput concedierile si taierile salariale!

2 comentarii:

  1. http://antideontologul.blogspot.com/2010/11/ovidiu-silviu-dobronauteanu-stiri-noi.html#comments

    Avertisment care poate prinde bine oricui, cand este vorba despre un astfel de individ, demascat de Anti!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://anonymusgerula.wordpress.com/2010/11/30/crin-porumbacu-toamna-cand-si-daca-porcii-vin-la-troaca/

    Merita osteneala de-a merge si pe la gerulieni!

    RăspundețiȘtergere