miercuri, 24 noiembrie 2010

Prostul nu e prost destul, daca ...

Exista pe lume 2 mari categorii de prosti:
- cei tacuti, care stau la locul lor, nu se baga in seama, constienti de traznaile de pe varful limbii.
- cei fuduli, mari imbecili, care isi exprima opiniile oriunde si oricum, facandu-se de tot rahatul. Dar nu-i deranjeaza, pentru ca sunt atat de ingamfati in prostia lor, incat nu-si dau seama cat de ridicoli sunt.
Aceasta a 2-a categorie este cea mai periculoasa, membrii ei sunt in majoritatea in-cur-abili.
Fara dubii, Muircea Badea este un reprezentant de seama a categoriei periculosilor.


Dand dovada de o crasa prostie nativa, accentuata de sechele oligofrenice, Muircea ajunge la adevarate recorduri ale penibilului. Din mix-ul de prostie, ingamfare, retardare si incultura se nasc tot felul de mitocanii agramate. Ultima, aparuta pe blogul personal, este un exemplu elocvent: ciumpalaul reproduce parerea tatalui lui Teo Trandafir (politiciana de centura pe care PDL-ul uita sa o mai dea afara):
”Daca PDL e un mare cacat, Elena Udrea este motul", incercand astfel "sa se rada" de madam Udrea. Acum, ca PDL o fi vreun cacat mare sau mic nu am de unde sa fiu sigur, ca orice partid emana un iz de wc din fundul curtii. Ca Nuti Udrea a fost aleasa presedinta la filiala Bucuresti, printr-o mizerie de sedinta pupincurista, este adevarat si chiar mi-as dori sa fie motul, pentru ca imi place ca femeie si animal politic. Plecand de la aceasta ipoteza "cacacioasa", atat tatal personal al lui Teo cat si anal-istul Muircea nu ne lamuresc unde este locul damei Trandafir in marele cacat PDL-ist? O fi urma aia gretoasa care ramane pe hartie, cand te stergi, sau aia care-ti murdareste chilotii (daca nu te speli...)?

P.S. Tot pe blogul sau, Muircea, isi bate joc si de "topmodela" sa, de meserie logodnica aerobica, postand urmatoarea fotografie intitulata: Ce a vazut "topmodela"?

4 comentarii:

  1. teo e un sac de slanina si kkt!iar muircea e "prietena" ei

    RăspundețiȘtergere
  2. Doi imbecilii Muircea si Teo a tunat si ia adunat!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa nu uitam, si cei care nu se-nchina la antene sau n-au postere cu Badea p-acasa nu uita, ca Badea se lauda prin emisiuni ca el nu foloseste cardurile, ca el nu foloseste cauciucuri de iarna, ca el nu stie sa umble cu laptopu (dupa ce facuse misto de astia care aveau laptopuri pe la stiri, hop si el cu laptopu), ca el nu face cumparaturi decat din benzinarii...deci acest om e anacronic, e nascut aiurea sau poate ca a calatorit in timp, a deschis o usa ca in Twilight Zone si s-a trezit aiurea sau o fi facut vreun spagat temporal de s-a trezit in mileniu asta...Problema e complexa si depaseste descoperirile stiintifice de pana acum. E ca femeia aia din filmul lui Chaplin care pare ca vorbeste la mobil...O ciudatenie sau o iluzie optica. Dar nu asta e problema, ca e plina lumea de macaci, ci faptul ca antenele il promoveaza si la radio si la tv si pe site si pe peretii de la metrou...E peste tot. E un fel de Oprah. Si sunt destui autisti care-i sorb cuvintele pline de profunzime filozofica si ideologica si care nu se-ntreaba daca nu cumva ce spune asta e pe langa asfalt. Bendeac deja l-a copiat 90% si incepuse bine actoru. Uite asa se strica oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dan sms,hai nu mai fi invidios pe "talentul" lingaului,are si el un talent innascut si hop repede cate unu sa il critice. :))))

    Dar sau si gasit Muircea,WC,Gadea "talentele"...ar trebui sa facem un fan club unde sa poata sa si-o frece impreuna in diRECt si in reluare fara sa ii critice careva (si)pt acest "talent".

    RăspundețiȘtergere