duminică, 28 noiembrie 2010

Mircea Badea? Viena la telefon.

In vremuri de mult apuse, cu muzici "adevarate" (anii 80), a fost o mare vedeta pop austriaca cu nume de scena FALCO. Cei mai in varsta si-l amintesc mai ales dupa hitul "Rock me Amadeus", care a spart la acea vreme toate topurile (prin 86). Si la noi, nu exista petrecere a celor mai tineri, fara sa se danseze pe melodiile lui. Falco a murit la 41 de ani intr-un accident rutier, dar i-au ramas cateva slagare printre care unul se numeste: "Vienna Calling"



Mi-am adus aminte toate acestea pentru ca ciumpalaul infect Muircea Badea ne anunta cu mandrie suprema: "uichendul" acesta il petrece la Viena. Parvenitul agramat, posteaza cateva fotografii cu ce a inteles el din capitala valsului: strazi de "soping" pline cu ghirlande luminoase. Mai apoi ne delecteaza cu un filmulet de la ZOO, care ocupa juma' de pagina (imbecilul a studiat prelung si neterminat informatica, dar nu stie nici macar sa-si incadreze un clip in pagina...). Misto tare sunt reactiile fanilor, ceva de genul: "Vai Mircea ce rapid esti, cum ai ajuns asa de repede?" "multumesc pentru ocazia de a striga “Libertate","Esti incredibil. Esti cumva Flash de ajungi asa repede prin Europa?" sau "VINO ACASA CA NE ESTE DOR DE TINE!!!" Acum, stim cu totii ca mitocanul filtreaza toate comentariile, lasandu-le numai pe cele elogiative (apropo de libera exprimare, nu maestre?), dar si asa, citind ce ramane iti dai seama de nivelul intelectual al iubaretilor de Badea. Mi-i si inchipui cum stau in fata monitorului cu gurile cascate la pozele urcate de idol pe site. Oau, ce destept e Mircea asta, ce poze "super" misto a facut, ce viata "adevarata" are, ce muschi...ce prostoi! Mai pune poze Mircea sa vedem si noi unde te distrezi pe banii fraierilor. Dar vreun amarat nu ai luat si tu sa-i platesti o excursie la Viena? A nu, astia-s buni de plans numai la tv, ca da bine la prostime. Paparatiul nostru nu a reusit sa indentifice cine era cu Muircea la Viena, "logodnica de serviciu" sau Adelina .G Pestritu, noua cucerire a "labei" mitocanului. Daca cineva detine informatii il rog sa mi le transmita, pastrez confidentialitatea! Totusi avem o fotografie din W.C.-ul aeroportului Schwechat cu Mirciulica:


Badie! Alo! Chiuveta arata altfel !

2 comentarii:

  1. Cuvintele astea ne doare...Badea Viena Falco in acelasi context...e ca si cum ai pune in fraza Bach Concertul Brandenburgic 3 Allegro Ciutacu zis Vorbe grele cu Dana Grecu sa fie totul psihotic 100%...E ca o tigaie scapata pe gresie dimineata la 5 duminica. Sau o tuse magareasca in mijlocul Concertului de la Viena de Anul Nou. Pai cine sa-i faca lu asta rating decat prietenii, rudele si pustoaicele care-i pupa posterele de pe usa camerei? Pe banii lor doar se duce sa vada si el altceva decat benzinariile din tara. Cine se uita la emisiunile lui? Plesu? Patapievici? CTP? Hurezeanu? Eu ma asteptam ca fata Carmen sa mai execute niste fitnessuri pe strazile alea, prin hotel, gara, metrou sau pe unde ii mai vine. In schimb macacul filmeaza ursi Panda :D In schimb ai dreptate cu fanii care se umezesc la orice flatulenta intelectuala scapata de senseiu in vorbe de cartier. Bine ca nu mai are frati (ca sor-sa isi vede de treaba ei) sau ca nu mai sunt d-astia prin tara. Dar asa cum raul cam invinge binele si cum desteptu se prosteste daca sta langa prost, tot asa astept sa mai apara unu d-asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Recunosc, alaturarea lui Muircea cu Falco e o blasfemie, dar chiar asa mi-am adus aminte de austriac. Iar cu Viena nu am nici o vina, pana la urma primeste si mitocani, bani sa aiba...

    RăspundețiȘtergere