luni, 22 noiembrie 2010

Huidu si Gainusa nu s-au umilit


Temerile mele, despre o impacare rusinoasa a lui Huidu cu gasca de lingai de la Antena 3, in frunte cu Muircea Badea, s-au dovedit a fi fara temei. In ultima "cronica", Huidu si Gainusa, au desfiintat in stilul caracteristic, marea adunare nationala din fata CNA , unde cei trei "muscatori" s-au dat intr-un penibil spectacol. Dar nu de ciumpalaii de la A3 vreau sa vorbesc acum, ci sa remarc faptul ca "batranii" carcotasi nu-si murdaresc onoarea cu pactizari inutile in fata unor persoane fara caracter. Tin minte ca Huidu l-a invitat pe Badea la o cafea, sa discute civilizat si sa puna punct elegant unui conflict ce tinea pagina 1 a netului. Totul s-a facut printr-un sms. Cum a reactionat mitocanul? A publicat pe blogul personal, ca o mare victorie, faptul ca Huidu a fost umilit si acum vrea impacare! Nici acum nu-mi pot da seama ce a fost in mintea lui Serban... Cu o fiinta nevertebrata nu poti discuta pentru ca nu stie a gandi si a se exprima. Cel mult poti sa o strivesti sub talpa pantofului proaspat lacuit.
Singurul regret, este ca Serban nu mai intra pe blog de prin octombrie, probabil nu mai are timp. In rest nu pot decat sa-i felicit si sa le spun ca te simti foarte bine cand observi ca nu esti singur...

4 comentarii:

  1. Dandusi singur dreptate muiErcea spargat badIa nu inseamna ca si are si parca tot tu "antimitocanI punct ro" intr-un alt blog(sper sa n gresesc) il faceai pe sparghat badIa "narcisist" ,eu nu pot decat sa iti dau dreptate.

    Mai ales ca am postat si eu un "reply" destul de elevat pa al sau blog si nu l-a publicat...sigur citeste si "maria sa" acest blog si ii zic "ESTI MARE OM" (by Parazitii)...IPOCRITULE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu i-am si zis pe blogu lui si nu o data ca e o prostie din partea lui sa incerce sa faca pace cu Badea. Cu asta nu trebuie sa faci pace, sa fii prieten, sa nimic. Trebuie sa-l ignori ca pe un bilet RATB folosit, dar trebuie sa-i si raspunzi daca se ia de tine. In tara asta indemnurile crestine cu "intoarce si celalalt obraz" nu e decat o gura de oxigen pentru amibele agresive. Trebuie ripostat la rahat cu si mai mult rahat, altfel cazi de prost. Nici macar aia cu "cel mai inteligent cedeaza" nu tine. Sunt atatia care au cedat si au fost si sunt terfeliti 24/7 ca ultimii hoti de buzunare si zdrente. Nu papi, te iei de mine, iti fac serial. Cu fotosop!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti mai aduci aminte cind spuneam ca nu are rost sa te amesteci intre ei? Huidu e un om intligent care stie ce face. Dorind sa demonstreze vechea vorba "desteptul cedeaza primul" a trimis acel SMS. Dar ..din caine nu faci slanina , nici din curva gospodina!

    RăspundețiȘtergere
  4. frate ce gusturi ai ..
    Cu stima

    RăspundețiȘtergere