miercuri, 10 noiembrie 2010

Drama unui mare jurnalist

Fara indoiala Suzana M. Gadea este un jurnalist de categoria grea. Inzestrat cu o coloana verticala din plastilina, dupa ce a terminat institutul de popi adventisti, credincios practicant, chiar habotnic DJ la spectacolele acestui cult infiintat pe la 1831 de un taran american pe nume William Miller, care sustinea ca Isus se va intoarce in 1844! Serioasa treaba... Deci Mihai "buze reci" Gadea a trait ieri in fata CNA-ului, o depresie cumplita. Vazand numarul infim de manifestanti, dand cu ochii de pustanii adusi de boss-ul PSD din Teleorman, Liviu Dragnea, care nu stiau ce cauta acolo, Mihaita a facut o cadere de calciu, insotita de o cadere si de magneziu! Erau sa-i cada si ochelarii, dar o pensionara i-a prins. In stare critica, Mihaita a fost dus de o salvare la spital unde i s-au administrat calciu si vitamine perfuzabile. Repus cat de cat pe picioare, dar cu mintea inca tulbure, acest erou emblematic al antenelor, a intrat in studioul emisiunii Sinteza Zilei. Si atunci s-a produs un fapt greu de imaginat: devastat, cu o privire infricosator de fixa, tremurand sub influenta unui atac de panic de o intensitate maximala, Gadea s-a dezbracat gol, golut, in fata colegilor si a subordonatilor (implicit). Urland ca un posedat si-a bagat un tub de artificii in gaura anala si l-a aprins, apoi a inceput sa alerge prin studiou! Toata lumea privea socata scena, in timp ce lui Mihaita ii ieseau scantei din cur!


Dupa momentele de uluiala, 2 paznici l-au imobilizat iar asistenta de serviciu i-a facut o injectie cu blegomazin. Doar asa a putut fi linistit.
Cate sacrificii pot sa faca cei de la Antena 3 pentru libertatea de ecsprimare!
Jos cenzura!

Un comentariu:

  1. Prietenu Badea mananca cacat cand spune ca n-a chemat pe nimeni la miting. Asta e personajul. Dupa ce isi face reclama si in emisiune si pe blog, pe urma se lauda ca n-a chemat pe nimeni. Cata mizerie incape intr-un pitic?

    RăspundețiȘtergere