joi, 18 noiembrie 2010

Ce uita Mircea Badea sa spuna

Badia Muircea are lapsusuri tot mai mari (sper sa nu fie un inceput de "althaimar"). Monoton, tern, plictisitor, previzibil si imbecil, blogul sau are 2 subiecte mari si latite: Huo, Basescu si exercitiile de "bodi-bilding" ale lui si topmodelei Carmen Bruma, "vesnica logodnica". In rest, absolut nimic. Mitocanul agramat, cu mama profesoara de limba romana, nu stie decat sa injure si spurce tot ce tine de inamicii stapanului. Problema nasoala apare cand studiem un pic audientele posturilor tv, publicate chiar de amicul "Obaie nu i-ar strica". Si ce observam, Antena 3, postul unde presteaza gasca de jigodii media, a reusit sa ajunga in octombrie pe un onorant loc 10 la media pe zi si pe un si mai onorant loc 12 la media din prime time. Semne teribil de ingrijoratoare pentru poponarii de acolo.


Da, da , Muircea, nu mai fa ochii mari, cum am afirmat dupa mitingul de cacat din fata CNA, lumea incepe sa se sature de aparitiile voastre jegoase! Si acesta e doar inceputul (sfarsitului)...

P.S. In ultimul comentariu, gelos, Muircea se ia de "Buca" lui Nasul Radu Moraru, care pleaca impreuna, sa faca emisiunea in alta parte. Pustiulica Muircea, mai ai mult de lins curul lui Felix, pana ai sa capeti si tu o "Buca", deocamdata stergeti balele...

4 comentarii:

  1. @muirce badea
    stiu ca citesti zilnic acest blog, am o barda/toporisca pt tine, nu o vrei sa iti dai in coaele alea mici cu ea? ca prea te isterizezi in ultima perioada...cum te suporta fotomodela aia cu istericalele astea de curva sifilitica in slujba motanului castrat felix?

    RăspundețiȘtergere
  2. nelu din bulbucata18 noiembrie 2010 la 14:02

    Mintea lui Badea nu este cine stie diferita de-a lui Homo Erectus, el nu are gandire si logica de mare complexitate. In toate emisiunile lui el face misto de numele altora, de defectele fizice, de culoarea parului, de faptul daca se vopseste sau nu vreunu...poante de-astea de santier neterminat. Ca sa dai cu betele, cu pumnu, sa faci spagatu-n aer ca in Lacu Lebedelor nu-ti trebuie decat instinct primar, ala ancestralul care sta in fiecare din noi, doar ca noi l-am educat, l-am evoluat. Cat sa stam cu paru pe noi, ca macacii? Problema e a celor care stau pe langa el care iau de la el limbajul de cartier marginas, gandirea de parameci si ura nativa datorata frustrarii acumulata in timpul vietii (vezi Bendeac, Gadea, Ciutacul, Radu Tudor, Dana Grecu si restu din scara blocului antenelor) :D Cum o trai cu el insusi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da...amice esti dereglat...complet! Prietene...tu te arzi la ochiul maro...cu base :))

    RăspundețiȘtergere
  4. ce aveti mai cu saracu badea :D voi nu va dati seama ca daca nu face ce zice pisi felix il da afara si ajunge sa intzepe pita in container (ma rog pubela ) k nu-l mai angajeaza nime' nu de alta dar oameni civilizati au aflat de hartia igienica daca intelegeti ce vreau sa spun :D . E si mai este ceva el citeste ziarele alea si datorita faptului ca cauta (scuzati cacofonia) la mica publicitate anunturi de gen "vand creier de om destept fara apucaturi de pupin***ist . ofer transport si montaj gratuit"
    sa ma scuze cei care se simt cu musca pe caciula

    o zi buna tuturor

    RăspundețiȘtergere