miercuri, 24 noiembrie 2010

Badea, Gadea si Ciutacu, au luat carte cu sacu...

Intr-un moment de acalmie al razboiului cu dictatura, pentru libertatea de exprimare, "tridentul" de otel al televiziunii A3, vedete incontestabile in spectacolul media romanesc si universal, monumente vii de moralitate si eruditie culturala, cei 3 "facări" ai sistemului ticalosit: Muircea Badea, Mihai Suzana Gadea si W.Ciutacu, au iesit la o plimbare si o "piţa" in "siti". Trecand pe langa parcul Expozitiei, au observat un furnicar de lume. Timizi, cu un sentiment pregnant de anxietate in suflet, cei 3 s-au apropiat. Privind la diferitele banere, afise si reclame, au inteles intr-un tarziu ca nimerisera gresit, se aflau la un targ de carte! In acel moment adventistului Gadea, vazand atatea titluri de carti, i s-a facut rau. S-a albit la fata si a dat sa fuga. Noroc de Muircea si WC, ca au avut prezenta de spirit sa-l opreasca, altfel aparea un moment penibil, greu justificabil in fata opiniei publice. Nici W.Ciutacu nu se simtea prea bine in compania atator opere literare. Acuzand o cadere de calciu W.C. avu un scurt atac de panica. Isi reveni rapid totusi, dupa ce bau un rachiu mare. Singurul fara probleme a fost Muircea. Obisnuit cu multe carti colorate in jurul sau de mic (mama e autoare de manuale pentru limba romana), Badea se plimba dezinvolt printre standuri. Chiar intrase intr-o stare de euforie etnobotanica, data de multitudinea copertilor colorate. Amintiri placute ii furnicau prin tot corpul: prima carte de colorat, prima revista cu poze, primul manual de neinteles - abecedarul, prima laba scurta sub patura, prima iubire - Ionel de la a 7-a B, prima si ultima facultate, neterminata, a doua laba scurta in WC-ul de la Antene, etc. Reveria ii fu penetrata pe la spate de W. Ciutacu, care-l trase brutal de-o parte si uimit ii arata un stand :"Cartea pentru tonţi". Lume nu prea era acolo, doar vreo 2 care faceau poze. Mascota uneia dintre edituri (fara nume, publicitatea costa...), era un "madular" imens din ciocolata. Cei 3 au ramas perplecsi!


Ce cauta asa ceva acolo, era cumva vreo aluzie injositoare la performantele lor sexuale? Tot examinand falusul ciocolatiu, au descoperit si ce lansare de carte era acolo: renumita "Povestea Pulei" de Ion Creanga, in editie omagiala, legata in piele bineinteles! Bucurosi nevoie mare, cei 3 si-au cumparat cate 2 exemplare si au inceput sa faca glume porcoase pe seama unei femei mai in varsta, care rasfoia un volum.
Plini de energie pozitiva, cu bateriile incarcate iar, cei 3 cavaleri ai apocalipsei mediatice romanesti, au plecat veseli sa "bage" cate o "piţă" la burdihan. Gadea si-a ascuns cartile in pantaloni, nu cumva sa se intalneasca cu vreun "frate" adventist prin oras, W. Ciutacu se lauda in gura mare ca are sa-i strige sotiei, de cum intra-n casa: "Hai la pule, hai la pule! Pule zdravene si tari pentru jupânese mari"! Badea era si el bucuros pentru ca putea sa-i arate "topmodelei" macar desenata cum trebuie sa arate una.
Si-am incalecat pe-o sa, si v-am spus povestea "asa"!

P.S. Interesant a fost ca nimeni dintre cei prezenti la targul de carte nu i-a recunoscut! Ce fel de oameni or fi astia care cumpara carti?

Un comentariu:

  1. eu cred ca dupa aceasta manifestare culturaliceasca, s-au intalnit la ceas de taina la muircea acasa pt un gang bang sanatos doar intre ei trei, futai necesar pt a intari legaturile emotionale dintre acesti 3 futalai isterici...

    RăspundețiȘtergere