duminică, 17 octombrie 2010

Victore, acum vorbesc eu !

Din greseala, am butonat telecomanda pe Realitatea TV si i-am vazut! Nastase Termopan, Victoraş Poantă şi ala de la Teleorman, vesnicul Presedinte C.J. Vilă Dragnea. Toti trei dezbateau noul program economic (al catelea oare),al PSD si scoaterea României din criza. Prima masura, marirea salariilor bugetarilor cu 25%, adica anularea taierilor :). Apoi nu stiu ce impozit progresiv, etc. Nu ma prea pricep la economie, dar stiu ca daca privatii nu platesc impozite totul crapa.
Dar nu asta m-a distrat, ci faptul ca privindu-i, mi-am dat seama ca am avut dreptate. Daca Geoana a fost pe post de "prostanac", Victoraş este in rolul de Poantă. Acest Che Guevara de Gorj, este un fel de papiţoi scos in fata de "batranii activisti" in frunte cu strigoiul rosu Iliescu, sa dea bine la tv.


Cu fata lui de adolescent virgin si tocilar, din comediile sexy de serie C, Victoraş, a aratat 3 grafice albastre, a rostit numele unui economist de stanga, iar in rest a cautat graficele...In rest,au vorbit "monstrii sacri" ai PSD, Nastase si Dragnea. Victoraş, ca un preş-edinte adevarat, cauta graficele.
Venind dintr-o vizita in China, a purtat emotionat o sapca comunista, la Constanta alaturi de boneta militara a unui golan pe nume Mazare.


Ce-o fi vrut sa demonstreze, numai el stie. Oricum gestul a fost demn de un urmas al lui Iliescu.
Revenind la emisiune, Dragnea facea niste declaratii fulminante(despre cum plange PSD-ul pe umarul saracilor), cand Victoraş, foarte bucuros, a vrut sa arate un grafic la camera si s-a bagat in vorba. La care nea Liviu: " Victore, te rog, acum vorbesc eu". Cred ca va inchipuiti ce a urmat...
Cam asta ar fi situatiunea la PSD, ca de obicei: "La vremuri noi, tot noi", dar mai bagam cate o marioneta in fata. De data asta este un procuror ratat, Victoraş Poantă !

3 comentarii:

  1. Dragnea catre Ponta: Victore, Ladies first... Deci, "Mihaela, dragostea mea"!

    RăspundețiȘtergere
  2. si daca butonai putin mai tirziu,ii regaseai pe cei trei papagali pe la antena3,mincind acelasi kkt!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ponta e un maimutoi arogant si tupeist care vrea sa compenseze prin tot felul de miscari macho (ba ca e copilot de curse deci risky stuff ba ca e mare sportiv ba ca se lupta cu "vorbe grele" cu un presedinte de tara si-i calca in picioare pe ministrii PDL poate ca o purta si maieuri mulate si ochelari de soare ca Badea) adevarata lui personalitate de ochelarist de care-si bateau copiii joc la scoala. No offense Ciutacu ma'man. N-are pic de eleganta, foloseste texte de peluza ca sa-si asigure intrarea in categoria baietilor de cartier duri gen Badea Ciutacu si vrea sa conduca tari si munti si poate si cursu Dunarii. La mintea lui a venit cu grafice comparand o perioada de liniste economica in lume 2000-2004 cu o perioada de criza profunda 2007-2010 aruncand in carca PDL tot ce a gasit pe Gugal. Exista o mare posibilitate de a-i prosti pe autistii care se uita la oamenii cu ochelari si costume ca la niste fiinte superioare. Dar mai sunt si altii care gandesc cu creieru propriu.

    RăspundețiȘtergere