vineri, 22 octombrie 2010

There will be...fssss !

Prin 2007 a luat Oscar un film cu titlul "There will be blood !" (Va curge sange!). Aseara mi-am scos o masea si dupa ce a trecut anestezicul, m-a apucat o durere de zgariam peretii. Am luat o pastila (nu dau nume, publicitatea se plateste :), si m-am mai calmat. Dau pe B1, era Turcescu, apoi anunta invitatul soc al Nasului: Crinuletz Antonescu, el presidente de PNL. Atunci mi-a venit in minte numele filmului si imi inchipuiam fatza de puber feminizat a lui pustiulica Antonescu, plina de vanatai si sange (la figurat, bineinteles) provocate de un macel mediatic la care-l va supune Radu Moraru. Am uitat sa va precizez cu sinceritate ca sunt un admirator al jurnalistului Radu Moraru si al emisiunii sale.


Bine. Ma asez mai relaxat in fotoliu, incerc sa uit de masea si astept sa inceapa masacrul. Apare genericul, apare si Moraru si Antonescu. Incepe show-ul ! Dupa jumatate de ora era deja sa adorm... Dialoguri sterile, intrebari expirate, raspunsuri sablon, Nasul moale ca fularul, Crinuletz galanton, mai ca nu s-au pupat.
Si dai cu Basescu in sus si in jos, daca nu l-au pomenit de vreo cateva sute de ori, obsesia lui Crin. De mult nu l-am mai vazut pe Radu Moraru asa de pasiv. Si cand venea Basescu era mai incisiv, punea intrebari incomode, musca. Aseara parca ii facea curte domnisoarei Crina, era numai zambet si grijuliu sa nu-l deranjeze prea tare. A iesit o emisiune terna, plictisitoare, chiar jalnica. Spre final nici nu se mai auzea bine pentru ca batea unul in geam ca bezmeticul si nu reuseau sa-l alunge.
Sincer, as fi vrut sa-l vad pe curvetul de Antonescu, cum musca din podea.


Am eu unele banuieli de ce acest comportament galant al Nasului fatza de Crinuletz Curuletz, dar sper sa nu se adevereasca ! Ar ajunge si el un pupincurist ipocrit. Mai sunt sperantze ca nu se va intampla asa. Nasule Moraru nu pleca si tu capul !

3 comentarii:

  1. Am mai văzut atitudinea asta la el cînd l-a avut pe Ponta invitat. La un moment dat, nu mai ştiai cine e moderatorul şi cine invitatul, mai ales cînd zicea Ponta: acum schimbăm subiectul, acum încheiem cu asta, nu mai vorbim despre asta şi Naşul încuviinţa. Tare ca untul la soare.

    RăspundețiȘtergere
  2. E cocos doar cand nu are invitatii de care vorbeste. Nu e pupincurist? poate nu ai vazut ce curati sunt la fundulet cei din PDL:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Un pupincurist basist ca si tine ba cu blogul tau de kkt

    RăspundețiȘtergere