marți, 12 octombrie 2010

O femeie cu c...e

(Articol recuperat de pe vechiul blog, salvat de Argeseanul)
Domle, Elena Udrea, are coaie, da, chiar asa. Nu convine multora, dar femeia asta, pe langa alte "componente" bine dezvoltate, are si coaie ! Si nu de alea obosite ca ale majoritatii politicienilor, ci coaie grele, de "boxeur". Iar sangele din instalatie da afara din cauza adrenalinei.
Cum vine treaba, televiziunile de arondisment i-o trag din toate pozitiile, o injura, o spurca, arunca flegme de tre' sa speli ecranul, dar blonda se sterge si merge mai departe ! Si iti vine in poarta cu tupeu, bate la usa studioului si se apuca de crosetat, da cu mopul, iti mai arata un crac, mai flutura un decolteu, zambeste usor ironic, iar la sfarsit iti dai seama ca ia facut de tot cacatul, cu toata gasca lor de mari ziaristi "independenti". La ora actuala, Basescu e pe cale sa predea stafeta, marinelul a obosit sa tot le dea muie la papagali. Nici macar Ilie Nastase nu a castigat toate turneele de Grand Slem, Basescu a castigat tot, partid, primarie, presedinte. Acum, marele pericol pentru pulalaii impotenti din politica romaneasca, este femeia aceasta. Nimeni nu spune ca face si treaba, acolo la minister, a pus lumea la munca si au atras 93% din fondurile europene destinate acestui minister, umbla prin toata tara si vad ca semneaza tot felul de contracte pentru scoli, baze sportive,turism, pana si drumuri. Da, dar de ce e blonda si nu poarta gumari ? De ce a zburat cu elicopterul de 4 ori si de unde l-a platit? De ce se imbraca elegant si nu ca o tzoapa ? Bai intelectualilor, cand nu o sa mai aveti ce-i reprosa, faceti-o iar curva !


Pana una, alta, cucoana asta blonda si cu celulita pe cur, face mai mult pentru tara asta, decat au facut multi ministri la un loc. Ne place sau nu, e o femeie rezistenta la futai ! Si mai are si coaie (asa-i dle.Ludovic Organ, pardon Orban?).
De abia astept campania electorala, sa o vad cum o sa va dea muie la toti (sigur ii creste si p..a pana atunci!)
P.S. Parca as incadra-o la aceasta categorie si pe Andreea Vass

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu