joi, 14 octombrie 2010

Nota Interna la Antena 3 (senzational !)

COMUNICAT (nota interna)
Datorita inmultirii sesizarilor primite de conducerea postului TV Antena 3,din care rezulta o stare de crescuta nemultumire a conducerii superioare din "Trustul de Presa Intact", precum si a numeroaselor critici aduse de dl. presedinte Dan Voiculescu-Felix, privind scaderea randamentului unor angajati ai postului nostru, in prestarea unor servicii "auxiliare" celor din fisa postului, comitetul de conducere al Antena 3, intrunit in sedinta de urgenta hotaraste:
- 1. Toti angajatii de la Antena 3, sunt obligati ca pana la data de 01-11-2010, sa efectueze o incizie la nivelul limbii, pentru eficientizarea procedurii de lins in cur. Astfel in momentul in care o parte se murdareste prea tare, intra in functiune cealalta jumatate. Obtinandu-se dublarea timpului de lins, beneficiarul fiind mult mai satisfacut. Totodata prin ingustarea partii active, limba poate penetra mai usor zona, evitand cu eleganta posibilii hemoroizi sau urme de cacat uscat nesterse. Pentru linsul de suprafata se va folosi limba intreaga. Iata mai jos limba colegei noastre Dana Grecu, prima care si-a facut acesata operatie, fiind un exemplu de abnegatie si devotament:


Testand-o pe dosul dl-ui. Voiculescu, dupa cicatrizarea operatiei, efectul a fost ravasitor, chiar devastator. Dl. Voiculescu, dupa ce si-a revenit din socul orgasmic, declarandu-se foarte multumit.
- 2. Celor care nu vor respecta dispozitiile de la punctul 1, li se va desface contractul de munca (avem de unde angaja alti lingai, imediat), fiind indrumati spre trustul de presa Realitatea-Catavencu, unde dl. S.O.Vantu mai angajeaza inca, lingai second-hand. Sau spre concernul media patronat de dl. Dinu Patriciu si Sorin R. Stanescu, "CorectNews", care fiind proaspat infiintat, e in perioada de "probe".

Semnat:
Director general Antena 3
MIHAI "Buze Dulci" GADEA

Un comentariu: