joi, 7 octombrie 2010

Monden in "Mitocania"

-Bianca Dragusanu crede ca Lavinia, tanara cu care a impartit aproape totul timp de mai bine de jumatate de an, a inregistrat convorbirea pe care blonda a avut-o cu fostul iubit, Nicu Braicu, dupa Revelion.
-Dupa ce l-a inscris pe Victor, fiul ei cel mare, la una dintre cele mai prestigioase scoli din capitala Austriei, Dana Razboiu a aflat ca micutul trebuie sa intre in clasa intai,cursuri pe care le-a absolvit deja la Bucuresti, la British School.
-Desi sustine ca nu are timp nici sa respire, iar atunci cand nu este prin lume cu cantari, se inchide in casa sa se odihneasca, Inna ramane fidela iesirilor cu gasca ei de prietene. Recent, artista a baut o cafea la ceas tarziu, intr-un local din zona Decebal, unde, cu eforturi considerabile, a trecut neobservata. Inna s-a coafat altfel si a renuntat la machiaj, devenind astfel de nerecunoscut.
-"De când s-a inventat botoxul omenirea, partea feminină şi o parte din cea masculină , este mult mai fericită pentru că e mult mai uşor să lupţi împotriva îmbătrânirii cu ceva care într-adevăr are efect" sustine Amalia Năstase
-In loc sa se simta magulit de propunerea Luciei Bubulac, care l-a vrut printre invitatii speciali ai concertului prilejuit de lansarea albumului ei, "Doi trecatori", Catalin Crisan, fostul ei sot, i-a spus raspicat "nici vorba".
- Luminiţa Anghel îşi va sărbători ziua de naştere astăzi. Pentru că nu mai ştia ce îşi doreşte pentru ziua ei, artista şi-a făcut singură un cadou, s-a tatuat !
- Ion Barladeanu, artistul bucurestean descoperit in gunoaie, este pe punctul de a da din nou lovitura. Documentarul "Lumea vazuta de Ion B.", produs de HBO Romania, al carui protagonist este "vagabondul", a fost nominalizat la premiile Emmy, la categoria "Arts Programming".
- Gigi Becali a facut ce trebuie, raspunzand intrebarilor imbecile ale unui ziarist imbecil:
http://www.click.ro/actualitate/din_tara/becali-dric-elena_basescu-inmormantare_0_1043295755.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu