luni, 11 octombrie 2010

Lăsați-mă să cânt !

Cum am putea intitula acest omagiu adus unei VOCI inegalabile dar nepretuita la adevarata valoare, decat cu titlul renumitei operete in doua acte semnata Gherase Dendrino ?
Acum pot afirma fara nici un risc de a fi luat peste picior, ca sambata seara la "Hard Rock Cafe" s-a nascut un viitor mit al muzicii roachendrol!
Mircea Badia, s-a lansat in circuitul muzical, printr-un concert entuziasmant. Acompaniat de o trupa necunoscuta dar care nu l-a facut de rusine, starul a evoluat mai emotiv la inceput, pentru ca apoi, incalzindu-se, sa se dezlantuie.
Adept al cur-entului hard-core cu influente gonzo si feature-milf, Mircea s-a descurcat de minune in aceasta prima aparitie laiv. In fata unui public educat si isteric, care a umplut pana la refuz crasma, noua vedeta a interpretat ecsceptional cateva hituri foarte dificil de cantat, am recunoscut: "Macarale,Macarale" a lui Trio Grigoriu, sau "Magistrala albastra" de Mirabela Dauer si Dan Spataru. A mai cantat ceva si intr-o limba straina, ceva cu "gigolo", dar eu stiu numai engleza si franceza, asa ca nu am inteles versurile (oricum cred ca pronunta foarte corect pentru ca lumea era in delir)
Ca orice star, a avut microfonul personalizat si-l tinea foarte aproape de gura, cu buzele chiar lipite de multe ori (cand zbiera,am observat ca sta cam prost si cu dantura, multe masele lipsindu-i):


L-am remarcat in public, la o masa, si pe seful lui, Mihai "buze dulci" Gadea. Acesta a fost foarte entuziasmat in momentul in care, la o balada, Mircea a cerut scaunul lui preferat:


La sfarsitul recitalului, fanii isterizati i-au cerut, ca suprema pretuire, sa faca un spagat ! Generos, desi foarte obosit, Mircea le-a indeplinit dorinta si in uralele publicului si-a rupt pantalonii intre picioare in timpul spagatului. Peste toata sala, o liniste grea s-a asternut, cand pantalonii au parait. Dar Mircea s-a ridicat ! Toti spectatorii au izbucnit in aplauze strigand numele idolului lor:Badia, Badia !!
Superb, am fost ecstrem de impresionat ! Desi la inceput am avut ceva indoieli, acum nu pot decat sa esclam cu toata taria: Lasati-l sa cante !

P.S. Fotografiile originale au fost luate cu multumiri de la un meserias Spartakus, care-l apreciaza si el foarte mult pe Badia Mircea, si a scris un articol aici

5 comentarii:

  1. esti tacanit frate,dak am fi asa majoritatea am trece ma usor peste criza asta(de nervi) bv bv

    RăspundețiȘtergere
  2. vaaaaaaaaaaaaai, aceste cuvinte ne doare. si zici ca i s-au rupt pantalonnii'n cur? sofi subtsiat materialu dela citde bashinose lolllllllllll

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta e saitul lu nasu care o suge lu base?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu. Asta e "saitul" de unde o suge Muircea

    RăspundețiȘtergere
  5. macete, get a life, retardatule

    RăspundețiȘtergere