luni, 18 octombrie 2010

John Dillinger de Teleorman

Jud. Teleorman este situat in sudul tarii, pe undeva ca si Sicilia in Italia. La fel ca acolo si in Teleorman saracia este lucie dar grupurile de mafioti prospera. Vazandu-l aseara pe signor Liviu cum se lupta pentru cei saraci, am realizat cat de departe poate ajunge ipocrizia unor jigodii rosii care au devalizat tzara. Adica el, "capo di tutti capi" din Teleorman, unde nu misca absolut nimic fara stirea si aprobarea lui, plangea pe umarul celor saraciti chiar de el si sleahta lui... Ce jartea! Cu o avere absolut fabuloasa, pentru un individ care a frecat menta la stat, acest "John Dillinger de Teleorman" este politic de stanga cica, adica ia de la bogati si mai da si la saraci.


De 14 ani Presedinte al C.J. a luat pentru bogati si le-a dat m..e la cei saraci, judetul pastorit de conul Dragnea fiind in topul saraciei si lipsei de perspective.In schimb lui "Godfather Liviu" ii creste averea constant, ia sa vedem:
Conform declaratiei, detine doua terenuri intravilane si doua spatii comerciale in Turnu Magurele, dobandite prin dizolvarea fara lichidare a SC Modern SRL prin transmiterea universala a patrimoniului catre asociatul unic Dragnea Nicolae Liviu. Mai are in proprietate terenuri intravilane in Alexandria, Turnu Magurele, Navodari, Maneciu si Azuga (aflate in judetul Prahova). Liviu Dragnea are un apartament in Turnu Magurele, o casa mostenita in satul Pleasov, modernizata si ajunsa la o suprafata de 1626 de metri patrati! si doua imobile aflate in constructie in Alexandria si Navodari. Sotia lui, Dragnea Bombonica, are un teren intravilan pe numele ei in Busteni,judetulPrahova.
Detine doua conturi curente deschise la BRD-GSG, unul cu sold de 28.585 RON si altul cu 1.849 dolari.
Liviu Dragnea are 98,4% din actiunile Hotelului Turris din Turnu Magurele in valoare de 222.792 ron si creante de incasat conform unui contract de inchiriere din 2007 de 16.000 de euro la acelasi hotel. Foloseste ocazional unul din autoturismele hotelului. Este proprietarul unui spatiu comercial si al Hanului Diligentei, ambele situate in Turnu Magurele.
Dragnea a obtinut venituri dintr-un contract de inchiriere a spatiului comercial din Turnu Magurele de circa 54.000 ron, iar pentru functia de presedinte al CJ Teleorman a incasat 54.654 ron. Liviu Dragnea a incheiat un precontract de vanzare-cumparare in valoare 3 milioane de ron pentru terenurile si imobilele pe care le detinea in Alexandria, Turnu Magurele, Navodari si judetul Prahova. Sotia lui a incasat 8.371 ron din functia de inspector la DGASPC Teleorman si 26.797 ron din postul de economist al SC Hotel Turris SA.
Aceasta este averea unui impostor parvenit, intrat in politica doar pentru a strange averi sub cur.
Cum il vede comunitatea locala prin presa locala, cumparata de emperor Dragnea? Poftiti cateva extrase dintr-o "vizita de lucru":
"Preşedintele CJ, domnul Liviu Nicolae Dragnea, a fost în vizită de lucru în comuna natală Gratia pentru a inaugura staţia de epurare a apei.
Domnul Preşedinte a fost primit cu pâine şi sare de către o fată frumoasă din comună care i s-a adresat domnului Preşedinte cu următoarele cuvinte: "Vă mulţumim pentru tot ceea ce aţi făcut şi, cu siguranţă, veţi mai face pentru localitatea noastră. Vă promitem să urmăm exemplul de perseverenţă şi devotament, astfel încât dvs. să vă puteţi mândri cu noi. Vă aşteptăm cu drag, ori de câte ori puteţi veni în mijlocul nostru".

Apoi popa din sat a tras si el o cuvantare cat o limba energica in curul primului om din judet: "Tot consăteanul nostru sunteţi. Dvs. sunteţi binefăcătorul şi ocrotitorul nostru: datorită dvs. avem asfalt în comună, sală de sport, primărie frumoasă, şcoli acceptabile, iar acum primul tronson de canalizare în comună...Vă mai mulţumim că, în această zi de sărbătoare, v-aţi lăsat familia şi treburile judeţene ca să veniţi să ne aduceţi nouă mângâiere şi îmbărbătare"
Ceausescu cred ca ar rosi de invidie, poate si Stalin, mai stii.
In rest, tatucul Dragnea, este de stanga si vrea binele celor multi si saraci...

Un comentariu:

  1. mai lipseau vro doi idioti pupincuristi cu carnetzele in mana, sa noteze eventuale indicatii pretioase date de labagiul asta mincinos si penal...votati meh boilor....

    RăspundețiȘtergere