miercuri, 20 octombrie 2010

Cuplul Firea-Pandele are deja probleme ?

Deoarece in ultima vreme am observat ca presa neglijeaza total viatza celebrului cuplu Firea-Pandele, a tot conducator in pseudo orasul Voluntari, iata ca m-am hotarat sa investighez, pe contul propriu al meu, ce "picanterii" au mai aparut in aceasta poveste de amor ieftin, mon cher. Si iata ce am descoperit:
O imagine socanta a celor doi miri la iesirea din biserica, pe drumul spre limuzina aferenta deplasarii la crasma. Cei doi se afla intr-un dialog aprins (dar afectuos), probabil despre cum vor incepe prima noapte de dragoste:


Ca un intelectual rafinat, nea Costel ii explica discret sotiei, cum vede el debutul unei nopti salbatice ! Observati si frumusetea buchetului miresei. Gabitza nu pare a avea ceva impotriva, dupa expresia fetzei.
Mai mult, a doua zi, in pauza publicitara din timpul emisiunii ei, Gabitza chiar a "efectuat" cateva exercitii de incalzire, ca un fel de "strecing" cum ar spune Muircea Badea (ce nume poate sa aiba si ăsta...):


Dar socul a venit in seara respectiva, cand cei doi au fost actorii unei tragedii de proportii epi-cur-iene ! Pentru prima data in relatia lor, diferentza de 11 ani dintre cei doi si-a spus cuvantul intr-un mod dramatic pentru Costel si debusolant pentru Gabi. La aproape 50 de ani, badia Pandele nu a putut face fatza apetitului sexual, al sotiei sale mult mai tinere. Dorita de noi experientze erotice, Gabitza s-a dezlantuit intr-un ritual grotesc chiar in patul conjugal. Pus intr-o postura umilitoare, primarele Pandele a incercat si el o masturbare discreta sub plapuma, dar fara succes (deh, varsta, stresul). Pana la urma, jenat, obosit si ingrozit de privelistea unei "neveste disperate" (nu stiu ce episod), Costelus s-a impacat cu gandul ca mai mult de un numar nu poate, si ala cu multe scremete si scartzaieturi din toate balamalele. Asa ca a ramas sa-si priveasca iubita sotzie resemnat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu