joi, 21 octombrie 2010

Corina Jegotescu

Se putea sa nu apara? Sa se scuze, sa se apere, sa acuze si sa-si faca vazuta figura de catza barfitoare . Ati vazut multe ca ea, sunt in fiecare scara de bloc, cu ochiul lipit de vizor sau ascunse dupa poarta, cu baticul pe cap. Nu poti sa tragi nici o besina, ca e si cu nasul acolo ! Apoi imparte la toata scara, blocul, satul. Daca vrei sa stii ca ai facut ieri, te duci la ea, iti va spune totul detaliat.
Asta e aluatul din care a fost plamadita Corina Jegotescu, din faina amestecata bine, bine cu zoaiele barfei si manipularii, apoi pus la dospit. Ce putea iesi? O persoana urata, cu un suflet urat. Avand handicapul unei feminitati discutabile, toate actiunile ei sunt pline de ura. Si cand vrea sa fie amabila sau dragutza cu cineva, nu reuseste, nu poate iesi din corsetul rautatii. Fata i se schimonoseste, zambetul e intotdeauna stramb si fals, totul e artificial. Chiar emisiunile moderate de ea, sunt urate si dezagreabile. Corina Jegotescu este un fel de W.Ciutacu feminin, din moment in moment te astepti sa-i curga balele...
Cat despre caracter, este ca o pagina de ziar dupa ce te-ai sters la fund cu el, usurat de o cacare molicica.
Dupa ani buni petrecuti la "Adevarul", unde ajunge chiar director editorial, Corina a lui Dragotescu pleaca in 2006, cand conu Dinu Patriciu cumpara ziarul. De ce? Pai iata ce declara:
"L-ai avut patron pe Patriciu doar cateva luni. S-a simtit ceva?
- Nu in mod direct, dar n-am niciun fel de indoiala ca in anumite momente se va intampla. Mi-a spus, cum stiam, ca mai am un prieten, doi, dar acelasi lucru se putea intampla si la Vintu, si la Voiculescu. Cred ca la Vintu riscul unei interventii e mult mai mic."

Saracutza Corina, ce verticala si independenta erai tu atunci, jigodie.
Dar de ce pleaca tocmai la Realitatea lui SOV ?
"Intre Voiculescu si Vintu ai ales Realitatea. De ce?
Corina Dragotescu: Nu mai vreau patron politic. Am senzatia ca, pe masura ce se apropie un anumit moment electoral, acesti patroni politici vor interveni intr-un fel sau altul in politica editoriala. Si la Voiculescu era foarte bine, o scoala de jurnalism foarte buna, o redactie foarte buna, dar mi-e teama de interventiile politice."
Sunt analist politic. Nu ma aflu in situatia de a-mi spune cineva ce sa zic, pot spune liber ceea ce gandesc. Daca cineva mi-ar spune "zi bine de ala sau de ala", as pleca in secunda urmatoare
Te sperii cat de integra poate fi aceasta femeie !
Dar cum a intrat jegul in presa? Tot ea ne spune:
"Am ajuns sa lucrez in presa injurandu-l pe Ratiu. A venit Ion Ratiu in Romania si, la un moment dat, am gasit un articol ca Frontul Salvarii Nationale trebuie sa se transforme in partid, ca o democratie nu se poate sprijini decat pe partide.
Eu, care la vremea aceea eram topita dupa Iliescu, am spus ca asta e o prostie si ca domnul Ratiu nu stie ce vorbeste, si ca n-a mancat salam cu soia. M-am revoltat si am scris un articol, l-am trimis la "Adevarul" iar in martie '90 m-am angajat."

Era topita dupa Iliescu, proasta, proasta dar hotarata, ca orice mahalagioaica.
Asadar pleaca cu cersitul la Vantu, iat-o in fatza sediului Realitatea asteptandu-l pe noul stapan:


Nenea SOV, milos din fire, o aduna de pe strazi, ii face un dusuletz sa mai dispara mirosul de maidan, si o baga la produs pe sticla,
Corinutza isi face datoria, SOV e recunoscator, ii ofera un salar indecent si concedii de vis in tot felul de destinatii exotice:


Dar cand SOV umbla la salarii in vara lui 2010 Corina Jegotescu nu poate suporta o asemenea umilintza. Si pleaca, ca orice om de caracter, se intoarce la conu Patriciu ! Nu dragilor, asta nu e prostitutzie, nu e curvasareala, este groapa cu dejectii in care s-au aruncat unii jurnalisti.
Corina Jegotescu s-a intors sa manance unde s-a cacat. Corina itzi pute gura, ia cu ulei de masline pentru digestie...

2 comentarii:

  1. curina jegotescu practica un fel de prostitutie vestala de mare preoteasca ce se arde doar pe bani frumosi si doar cu moguli "virili" financiar...ea nu se cordeste jurnalistic asa de dragul onestitatii sau de dragul obiectivismului...ea suge si scuipa sau inghite asa cum dicteaza mogulul...

    RăspundețiȘtergere
  2. In alta ordine de idei o sugestie de fotosop e imaginea dementiala de aseara de la Gadea cand s-au adunat toti dusmanii lui Basescu, creme de la creme, the best tobacco money can buy, tot ce a dat presa romaneasca mai bun in ultimii 200 de ani, cei/cele mai destepti/destepte si mai frumosi/frumoase si pregnante personalitati din presa, cei care cauta si atunci cand o gasesc impart dreptatea si justitia...Asa frumusete de masa cu toti disperatii, nevroticele si baietii de cartier, asa-zisi analisti atoatestiutori, toti adunati de sefu lor suav si gingas Gadea ca la cina cea de taina one big happy family...ce sa mai..pe mine unu m-au busit lacrimile. Nu ne era de ajuns ca-i vedem de dimineata pana seara spunand aceleasi lucruri si latrand spre Cotroceni, acum s-au si adunat toti ca la revelion :)

    RăspundețiȘtergere